Kuşadası & Sevgi Plajı Davutlar

SELAM doslar bahara merhaba diyecegimiz bir gezi olacak .bu gezi sizlerle dahada güzel olacak.((KANIMCA)) YER:GAZİEMİR MİĞROS
TOPLANMA SAATİ:09.00
TEKER DÖNÜŞ :09.30
YARIM SAATLİK OPSİYON ALIŞ VERİŞ İÇİNDİR.BAŞKA GRUPLARDAN GELECEK MİSAFİRLERİMİZDE VAR .GELECEKLER LİSTEYE ADINI YAZSIN BİLELİM .BAKALIM BİZ KAÇ KİŞİYMİŞİZ:cat:

35ip3qc.jpg

2u6eczr.jpg

2565uvk.jpg

16aaa94.jpg

14v0mrb.jpg

15516j6.jpg

2nl7i3q.jpg

balıkda tutcaz mıııııı:cherry:

kardeşim geceden giden olursa neden olmasın:cherry:

Son düzenleme:
yemezler oğuz abi papaz bi kere pilav yer:queen:

erman yarın öğlen için işin var mı kardeşim?

Konuyu Toplam 12 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
wert_35, argantes, oguz çatal, zaf-zaf, izmirli_ua, Re&aL R@pToR, ozgursarica, tr.davutak, cometgt, mitmuallim

niye kine sen geceden git bul 2 arkadaş bülentin tekneden salla oltayı

hadi hayırlısı...:cat: tabiki oradayız ...bülent kardeşimizi bi ziyaret edelim...:rendeer:

bayagı kalabalık olacak sanırım adadan da katılacaklar var.allah yüzümüzü kara çıkarmasın .

seni yeni dostlarla tanıştıracagız.senin kadar hızlı olmasalarda sana ayak uydururlar:)

FT.İZMİR HOŞGELMİŞSİNİZ.HOŞGELDİN AHMET KARDEŞİM:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
yok kardeşim işim.aksam üstü geldim bugün karaburundan yarın evde olurum çıkmam bi yere.bizim tarafa mı gelcen hayrola ?

benim bakım işi var ya abi biliyon ben motoru oraya bırakınca eve geri dönmem için beni üçyol kavşağına kadar atar mısın dicektim ben ordan dolmuşa bindim mi 15 dakikaya evdeyim eve yetişip annemi hastaneye götürmem lazımda:cat:

bu arada inşallah bütün parayı karaburunda yemedin adayada bişeyler ayırdın di mi canım kardeşim:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar