- Konu Yazar
Bugün bireysel olarak İzmir - Kuşadası - Söke gezisi yaptım. Toplam 303 km. Hava bölgesel olarak ara ara çok hafif yağışlıydı. (Ne olur ne olmaz diye yağmurluğumun altını hiç çıkarmadım.) Çok zevkli bir gezi oldu. Fotoğrafları aşağıya koyuyorum. Bakalım beğenecek misiniz:
Gezi öncesi Kordon'da gazete ve çay keyfi. Saat 09.30
Hava ara ara hafif hafif yağışlı olduğu için durmadan Davutlar kavşağına kadar geldim.
Buraya kadar gelmişken eve de bir uğradım.
Bu kavşakta kararsız kaldım. Söke'ye mi gitsem Güzelçamlı'ya mı. Güzelçamlı'ya da uğradım sonra aynı kavşaktan Söke'ye devam ettim.
Güzelçamlı Söke arası 10-15 km. süper orman manzarası var.
Ermenek Köyü'nde gözleme çay molası...
Sacta odun ateşinde gözleme ve çay... Her şey orjinal.
İsteyene bazlama da anında sıcak sıcak, ateşin güzelliğine bak.
Gidiyorum ama nereye ben de bilmiyorum.
Bir de baktım Söke'yi geçmişim. Bodrum'a doğru outlet mağazalarının olduğu yere gelmişim.
Girdim ve biraz dinlendim, geri dönmek üzere hazırlık yaptım.
Dönüşte Kuşadası'na girdim. Limanın ve kalenin etrafında biraz gezinti yaptım.
Çok güzel bir Pazar günü geçirdim. Fazla ıslanmadan, terlemeden. Önümüzdeki Cuma da bir aksilik olmazsa üç günlüğüne Bodrum'a gitmeyi düşünüyorum.
Gezi öncesi Kordon'da gazete ve çay keyfi. Saat 09.30
Hava ara ara hafif hafif yağışlı olduğu için durmadan Davutlar kavşağına kadar geldim.
Buraya kadar gelmişken eve de bir uğradım.
Bu kavşakta kararsız kaldım. Söke'ye mi gitsem Güzelçamlı'ya mı. Güzelçamlı'ya da uğradım sonra aynı kavşaktan Söke'ye devam ettim.
Güzelçamlı Söke arası 10-15 km. süper orman manzarası var.
Ermenek Köyü'nde gözleme çay molası...
Sacta odun ateşinde gözleme ve çay... Her şey orjinal.
İsteyene bazlama da anında sıcak sıcak, ateşin güzelliğine bak.
Gidiyorum ama nereye ben de bilmiyorum.
Bir de baktım Söke'yi geçmişim. Bodrum'a doğru outlet mağazalarının olduğu yere gelmişim.
Girdim ve biraz dinlendim, geri dönmek üzere hazırlık yaptım.
Dönüşte Kuşadası'na girdim. Limanın ve kalenin etrafında biraz gezinti yaptım.
Çok güzel bir Pazar günü geçirdim. Fazla ıslanmadan, terlemeden. Önümüzdeki Cuma da bir aksilik olmazsa üç günlüğüne Bodrum'a gitmeyi düşünüyorum.