Kuşadası Gezisi

Bugün bireysel olarak İzmir - Kuşadası - Söke gezisi yaptım. Toplam 303 km. Hava bölgesel olarak ara ara çok hafif yağışlıydı. (Ne olur ne olmaz diye yağmurluğumun altını hiç çıkarmadım.) Çok zevkli bir gezi oldu. Fotoğrafları aşağıya koyuyorum. Bakalım beğenecek misiniz:

img0108custom.jpg

Gezi öncesi Kordon'da gazete ve çay keyfi. Saat 09.30

img0120custom.jpg

Hava ara ara hafif hafif yağışlı olduğu için durmadan Davutlar kavşağına kadar geldim.

img0130custom.jpg

Buraya kadar gelmişken eve de bir uğradım.

img0132custom.jpg

Bu kavşakta kararsız kaldım. Söke'ye mi gitsem Güzelçamlı'ya mı. Güzelçamlı'ya da uğradım sonra aynı kavşaktan Söke'ye devam ettim.

img0136customz.jpg

Güzelçamlı Söke arası 10-15 km. süper orman manzarası var.

img0144custom.jpg

Ermenek Köyü'nde gözleme çay molası...

img0147custom.jpg

Sacta odun ateşinde gözleme ve çay... Her şey orjinal.

img0151custom.jpg

İsteyene bazlama da anında sıcak sıcak, ateşin güzelliğine bak.

img0154custom.jpg

Gidiyorum ama nereye ben de bilmiyorum.

img0158custom.jpg

Bir de baktım Söke'yi geçmişim. Bodrum'a doğru outlet mağazalarının olduğu yere gelmişim.

img0159small.jpg

Girdim ve biraz dinlendim, geri dönmek üzere hazırlık yaptım.

img0167small.jpg

Dönüşte Kuşadası'na girdim. Limanın ve kalenin etrafında biraz gezinti yaptım.

Çok güzel bir Pazar günü geçirdim. Fazla ıslanmadan, terlemeden. Önümüzdeki Cuma da bir aksilik olmazsa üç günlüğüne Bodrum'a gitmeyi düşünüyorum.

tekerine sağlık güzel gezi olmuş bende kuş adasına gelcektim bu gün yağmurdan dolayı çıkamadım sağlık olsun :cat:

Güzel gezi olmuş ellerine sağlık :cat:
>>>
cesur abi bırak kuş adası nı istanbula yanıma mısafırlıge gel kapalı garajımda var :D beklerım

güzel gezi olmuş erol bey, tek başınıza kafa dinlemişsiniz...özgürlüğün tadını çıkartmışsınız...ara sıra yapmak lazım :cat:
MT İZMİR olarak ara sıra geziler yapıyoruz, duyurulardan takip edip bize de katılabilirsiniz...
kazasız belasız:cherry:

On numara....:cat:

İşte motorcu, motorunun yanında Genel Kurmay Başkanı gibi olacak....

yağmur endişesi olmasa birkaç kişi daha gelecekti ama, neredeyse hiç ıslanmadım desem yeri var. yağmurluğumu ne olur ne olmaz diye giydim. enfes bir hava vardı...

hosgelmissin ama bize haber vememissin abi :D ama sorun degil cesurun dedigi gibi onlara katılırsın cok guzel insanlardan olusan cok guzel bir grupları var.. bu arada gezin 10no olmus yine bekleriz aama haberli bekleriz. xD

hosgelmissin ama bize haber vememissin abi :D ama sorun degil cesurun dedigi gibi onlara katılırsın cok guzel insanlardan olusan cok guzel bir grupları var.. bu arada gezin 10no olmus yine bekleriz aama haberli bekleriz. xD

evet biraz kafa dinlemek gibi oldu, serbestçe hareket ettim, çok keyif aldım. kuşadası tarafında rahatsız edici yağmur yoktu. mt izmir'i de takip ediyorum, ilk fırsatta bu gurupla geziye katılacağım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erol usta tekerine emeğine sağlık,10mnr gezi olmuş seninle birlikte bizde gezdik buarada gükkuşağını iyi yakalamışın

emeğine tekerine sağlık sakin sessiz güzel havayı değerlendirmişsin haftaya pazarda biz adaya gidiyoruz oradaki sabit mekanımız olan önder camping açılış aşamasına gelmişmi bir bakacağız yine aynı yolda olursan bekleriz bir semaverde çayımızı içmeye :cat:

Erol abı cok guzel bır gezı olmus,emegıne saglık.yagmur nedenıyle eslık yapamadık.telafısını yaparız abı.Şeref

img0129small.jpg

Bu gezinin sonlarına doğru yorgunluğu alsın diye kendime bir ödül verdim. Küçük bir kutu bira.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar