shanimoglu Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 3 Haz 2006 Mesajlar 39 27 Ağu 2006 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
musti81 Katılım 15 Eyl 2005 Mesajlar 2,381 27 Ağu 2006 #2 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. topiğe girmeden biliyordum www.benbunudahaöncegörmüştüm.com
shanimoglu Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 3 Haz 2006 Mesajlar 39 27 Ağu 2006 Konu Yazar #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. musti81' Alıntı: topiğe girmeden biliyordum www.benbunudahaöncegörmüştüm.com Genişletmek için tıkla ... bidiğini bilseydim koymazdım. kusura bakma artık :queen: :queen:
musti81' Alıntı: topiğe girmeden biliyordum www.benbunudahaöncegörmüştüm.com Genişletmek için tıkla ... bidiğini bilseydim koymazdım. kusura bakma artık :queen: :queen:
FutureShock Katılım 2 Mar 2006 Mesajlar 1,456 28 Ağu 2006 #4 Onun bildeği bişey Ben ilk defa gördüm.teşekkürler
H harfendaz Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 29 Ağu 2005 Mesajlar 531 28 Ağu 2006 #7 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. musti81' Alıntı: topiğe girmeden biliyordum www.benbunudahaöncegörmüştüm.com Genişletmek için tıkla ... musti senin de görmediğin birşey yok ha.Ne görmüş geçirmiş adamsın ya! niye girdin o zaman topiğe.Bunu yazmak için mi?
musti81' Alıntı: topiğe girmeden biliyordum www.benbunudahaöncegörmüştüm.com Genişletmek için tıkla ... musti senin de görmediğin birşey yok ha.Ne görmüş geçirmiş adamsın ya! niye girdin o zaman topiğe.Bunu yazmak için mi?