kuryeyle pişti oldum

Geçmiş olsun hocam bazen aynı hatayı bende yapıyorum.Arkamdan nasılsa biri gelemz diyorum ama tam dibimde baska bir motorlu arkadaş olabiliyor.Üzücü bir olay sağlık olsun.

Super Moderator
çok sağolun MT dostlarım
allah sizlere kaza bela yaşatmasın inşallah :rendeer:

Kardeşim Alper, büyük geçmiş olsun, nazarlık kalsın işallah. Korumaların faydalarını görmüşsün her zaman dediğimiz gibi...

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

geçmiş olsun kardeşim:rendeer:
ucuz atlatmışsın yinede:wiinkk:

ben yağmur,çamur, kar demeden yaz kış motosikletle gider gelirim işime.
en çok korktuğum, ev dönüşü kalabalık trafikte cambazlık yapan, nezaman nereden geleceği belli olmayan kuryeler malesef.....

meslek gereği süratli olmaları başka, trafikte yaptıkları bir başka:silent:

geçmiş olsun birader ALLAH beterinden saklasın bende dün bir tipoya gömdüm yere yağ dökülmü öndeki rahatsızda ani fren yapınca ama ne hikmet bena bişey olmadı onun boyası çatladı birde azarladım adamı

Geçmiş olsun Alper..
Emniyet şeridine dalış yapmak her zaman tehlikeli.. Her seferinde bakarsın bakmadığın bi zamanda yapışırsın..
Anlattığın kadarıyla oldukça şanslıymışsın ve ucuz atlatılmış bi kaza gibi görünüyo..
Kurye arkadaşta da sorun yoksa gayet iyi..
Görüşmek üzere..

öncelikle tekrar geçmiş olsun da . ah diyorum be alper sana emniyet şeridinde bu kaçıncı kazan.insan öncekilerden ders alır:pr: çok hızlı gidiyorsun çok, hep kızıyorum sana biliyorsun.
yavaş git hep git.

Super Moderator
sağolun arkadaşlar iyi niyetleriniz ve temmenileriniz için çok teşekkürler:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah uslandırsın, her ikinizi de... :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar