kuryeyle pişti oldum

Super Moderator
hepiminize teşekkürler arkadaşlar sağolun
kurye arkadaşda herhangi birşey yok o düşmedi zaten sadece ben düştüm:mrgreen:
ama onun motorunun önündeki koruma demiri biraz yamuldu oda benim yan bacağıma çarpmasından dolayı sanırım kalçamdaki hafif ağrı ondan dolayı diye düşünüyorum
kurye aradaşın korna çalmaya pek fırsatı kaldığını düşünmüyorum çünkü beni gördüğü anda çarpıştık diye düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun, ana yolda giderken sokak arasından çıkan kia sorento'yla pişti olmaktan iyidir ya da arabasının kapısını pat diye önüne açıp seni yerle bir ettikten sonra '' biraz dikkatli olsana ya dikiz aynana saçını taramak için mi bakıyorsun ''dediğin adamın ,'' yola sığmıyorsan kaldırımdan git '' dediği bir ülkede çok daha dikkatli olmalısın .

Motosikleti
Dl650vstorm
alper çok geçmiş olsun iyi sana da diğer arkadaşa da bişey olmamış.

abicim gecmiş olsun ben seni motorla bikere gormeden bişey yapma kendine sakın:p:rendeer:

Super Moderator
Geçmiş olsun Alper...:rendeer:
Yalnız başlığı görüp yazıyı okuyunca şok oldum, 5 dakika önce ben de karşılaştım aynı durumla; orta şeritte giderken sağdaki sıkışık şeritten göremeyeceğim şekilde arabaların arasından fırlayan bir kurye ile neredeyse aynı durumda kalıyorduk. Ben sert bir frenle durup kurtuldum, kurye de bir sonraki şeride aynı şekilde dalıp devam etti zaten...

Super Moderator
çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun iyi dilekleriniz için
dikkati bir an bile bırakmamak gerekiyor daha acı şeyler yaşamadım allahtan
bundan sonra daha dikkatli olmam lazım
gerçi hepimizin full koruma haricinde full dikkat de sağlamamız lazım
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Alper sana ve kurye arkadaşa çok geçmiş olsun

alpercim geçmiş olsun allah beterinden korusun herikinizdede bi sorun olmaması iyi maddi hasar nasılsa tamir olur ...
yaz geliyo dikkat et daha çok organizasyonlar yapıcan bu sene bizi yorma :p

görünmez kaza diye buna derler galibaa..ya çok üzüldüm geçmiş olsun...sevindirici taraf sana çok bişi olmaması allah korumuş canım seni ya ..geçen gözümün önünde bir motor kazası oldu şöför alkollü çıktı..üstüne üstük kaçmaya çalıştı bizde adam kaçmasın diye ii paraladık adamı ve arabasını..canım şu sıralar çok oluyor kazalar..lütfen azıcık daha dikkat edelim...allah daha beterlerinden saklasın..sanada çok çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun...sana bişi olmamasına sevindim:rendeer:ders alınması gereken bir olay :cyclopsan

Super Moderator
herkese birkez daha iyi dilekleri için teşekkürler sağolun arkadaşlar:rendeer::rendeer:

GKN

çok geçmiş olsun alper, emniyetten ziyade şerit değiştirirken bile aradan bi motosikletin gelmesi olası
işte bir anlık dalğınlığın doğurduğu şeyler bunlar
sende birşey olmaması sevindirici:rendeer:

Geçmiş olsun. Böyle kazalar hepimize ders olsun ki daha büyüğünden kaçınalım. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar