kuryeyle pişti oldum

Super Moderator
merhaba arkadaşlar
dün akşam arkadaşımla beraber iki motor beşiktaş istikametine giderken emniyet şeridinde kaza yaptım:farao:
önden giden arkadaşıma yetişcem diye motoru en soldan yavaş yavaş en sağa almaya başladım emniyet şeridinin yanındaki şeritteyken öndeki araç fren yaptı hemen sağa emniyete atlamaya kalktım ve o anda ani çıkışım ve arkaya bakmamam neticesinde kurye arkadaşla çarpıştık:pale:
herzaman arkadan gelene bakarım ve bir kere bakmadım sonuç ortada
siz siz olun çok dikkat edin arkadaşlar
üstümde full koruma olduğundan bacağımda ve kolumda hafif ağrılar var sadece oda motor ayağımın üstüne düşmesinden dolayı
motorda ise koruma demirleri çiziği haricinde bişey yok:wiinkk:
paylaşmak istedim:bounce:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Alper kurye seni geç fark etse durum çok ciddi olabilirdi.
Daha dikkatli olmalıydın özellik emniyet şeridine giriyorsan geriden gelen var mı diye iki kere bak lütfen. :bounce:

geçmiş olsun alper benimde en çok korktuğum konulardan biridir kurye ile emniyet veya diğer şerit aralarında pişti olmak...neyseki önemli birşeyin yokmuş...:wiinkk:

korulamarın önemi

çok geçmiş olsun eğer koruma kullanmasa idiniz sonuçları düşünmek bile istmiyorum.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Gecmis olsun sana ve kurye arkadasa..

szr

Geçmiş olsun; benzer olayda benim başıma geliyordu; sanırım en garantisi orta şerit....

Geçmiş olsun...Bu arada emniyet şeridinin sürekli olarak kullanılması doğru mudur? Hadi sen ani bir hamle ile atlamışsın emniyet şeridine ama kurye arkadaş sanırım o şeritten geliyordu.

geçmiş olsun iste full korumanın yararları peki kurye arkadasta bisey varmı ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmisolsun allah beterinden saklasın

Geçmiş olsun Alper...
emniyet şeridinden gelen bir arabada olabilirdi...

Ucuz atlatmışsın... :rendeer:

alper kardeşim geçmiş olsun:rendeer:

sanırım bundan sonra daha dikkatli olursun:cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
Geçmiş olsun alper ucuz atlatmişsin umarım bundan sonra daha dıkkatlı olursun:rendeer::rendeer::rendeer:

selamlar......antep den

kuryede bi korna çalsaymış...onda da hata war...sürücü dediğin ileriyi de kollar...zate hep derim...arabada yada motorda paranoya olacaksın...we hep YA ÖNDEKİ ŞÖÖLE YAPARSA NAPARIM diye seyir alıcan...qeçmiş olsun...

Geçmiş olsun kardeşim.Sendeki hasar tamamda Kurye kardeşimizde bişey yoktur umarım? En büyük kazan bu olsun inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar