Kuryeye 15 yıl hapis

Çok kötü oldum haberi okuyunca yahu.. Kasti yapılmış olabilir dediğiniz gibi. Fakat bariyerlere çarpıyor , yere düşmüyor , üstelik alkollü? Bana çok saçma geldi.. Bi bit yeniği var bu işte neyse yakında çıkar ortaya..

Mademki arkasında oturan bir insanın düştüğünü hatırlamacak kadar sarhoşmuş, nasıl olurda hazır yere serilmişken E-5 ortasında yangelip yatmamış ve tekrar doğrularak evinin yolunu bularak yatağına girmiş? Sarhoşluk bahane. Okadar içki içtik ki nekadar sarhoş olsanda sonuçta bende dahil kimse kendine küfür etmiyor. Bu insanlık dışı yaratığın anında beynine sıkılarak infaz edilmesi gerek. 15 yıl hapis cezası buna verilen mükafat olur. Kız mezara Kendiside dokunulmaz, ekmek elden su gölden korumaya... Sıkıysa halkın arasına çıkartsınlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha ağır bir cezayı hakketmiş..Kızın düştüğünü veya indiğini hatırlamıyorum deyip eve gidip yatan addam yalan söylüyordur..Bu tamamen taammüden adam öldürmektir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu şerefsiz evladında vicdan varsa bir ömür müebbet yemiş zaten yoksa değil 15 225 yıl ağır müebbet yesin..

Bu kuryeyide hücreye atıp sonrasını hatırlamamak lazım..:pale:

:cat::cat::cat:

üzerine bir de uykuya dalmak lazım

Bunu benim motorumun arkasına bağlayıp sonra bağladığımı unutup Tuzla'dan Avcılar'a giderken Avcılar'a yakın bir yerde ipi kesip (pardon ip kendiliğinden kopmalı) sonra da bunları unutup gidip uyumak istiyorum.

İnşallah içeride de ayrıca icabına bakarlar şerefsizin. 15 yıl az bile gelmiş.

birkaç saat sonra olay yerinden geçen biriyle konuşmuştum. rahmetlinin beden diye bir şeyi kalmamış. öyleki insan olduğu bile çok zor anlaşılmış. parçalarının kaç metre ilerdeki köprü altına kadar yayıldığını yada insan bedeninden ne kadar uzak bir görüntü aldığını düşündükçe insan az bile diyor..
diyor ama..
aması şu..
bir yanda da polisten kaçarken kırmızı ışıkta geçip devlet sanatçısına çarpan.. sonra durmayıp metrelerce aracı altında sürükleyerek öldüren.. sonra kaçmaya çalışan başka bir katile 6 ay verip sonra 3 ay yatırıp çıkartıyorsun.. niye? tayyibetül veled diye.. hay ben o veledin de bilmemnesinin de..

işte bizim adaletimiz.. inşallah allah birgün kendi adaletimi aratmak zorunda bırakmaz beni, yada bırakırsa yeterli güç ve zekayı verir umarım.. cesaret tek başına işe yaramıyor ne yazık ki..
haklısın dostum,
hatta 3ay para cezasına çevrilip 500 liraya serbest te kalabiliyorsun.
yaşanmasa bunlar, kafamız bulanmasa.

Allah rahmet eylesin 15 yıl az bile bedava 15 yıl benim vergilerimle barınması canımı yakıyor.

Mahkümlar neden çalıştırılmıyorlar?

Ne yalan sölim tek birayla kullanmıştım ama tek bira zaten alkol testlerinde bile zor görülüyor.
Amadm kızn düştüğünü fark edemeyek durumda!
Kızın babasıda bir garip, motosikletten yolda giderken insan atmak hayatımda ilk defa duydum herhalde son olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar