Bazı arkadaşlar herhalde motora ya hiç binmiyor ya da hiç başlarına bu tarz bir olay gelmediği için videodaki görüntüyü oyun falan sanıyor.
Yahu bomboş yol sol şeritten basıp gidebilir.Ama adam ne yapıyor ani bir biçimde motorcunun üzerine kırıyor öyle sert bir manevra yapıyor ki biraz daha hızlı olsa o minibüs kesin devrilirdi bu tarz yüksek araçlar öyle sert manevra yapmaya gelmez.
Motorcular böyle yüksek hızlarda ne zaman araçların şeridine dalma çekiyorlar ayıptır sorması.(Makas atan apaçiler hariç).Çok düşük hızlarda sıkışık trafikte(ışıklarda) bende aralara giriyorum.Sonuçta araba gibi duracaksam motorda işim ne)
Sol şeritte de bi allahın kulu motosiklete yol falan vermiyor adamın arkasına yaklaşıyorum sellektör yapıyorum yok tın tın ya soldan ya da ortadan gidiyor.Yol vermeye tenezzül eden yok nasılsa o motor birde küçük motor yol verir ise karizması çizilir

.Ama böyle taciz etmiyorum üzerine çıkacak gibi dalma çekmiyorum yada arkasına yapışmıyorum...
Hani ben demiyorum kalkıp adama küfür edin yada tekme tokat dalın.Adam gibi uyarınızı yapın geçin uzatmanın alemi yok.İnsan olan zaten hata yaptığını anladığı an özür diler kusra bakma der ufakta olsa gönül alır bir daha motorlu görünce daha dikkatli olur.Her iki taraf için de Öküzlüğün alemi yok.