Kuryenin üzerine çıkıp umursamayan servis şöförü.

Nette gezerken rasladığım videoda kuryenin önüne kırdıktan sonra kurye abinin
-Aynayı kullanmıyon mu dayı sen. Tepkisine
-kim. cevabını veren serviş şöförü.

O kadarda abartacak br durum yok görüyorumda genelde külhanbeyliği yapıyor motorcu arkadaşlar ve bu bence camiamıza zarar veriyor...

abartılacak bi durum yok diyen arkadaş. abartılması için üstünden mi geçmesi gerekiyordu. servis söförü bilerek motorcunun hayatını tehlikeye atıyo önü boş olduğu halde motorcunun şeridine giriyo.

O kadarda abartacak br durum yok görüyorumda genelde külhanbeyliği yapıyor motorcu arkadaşlar ve bu bence camiamıza zarar veriyor...

nasıl abartılacak bir durum olmaz adam motoru sıkıştırdığının farkında bile değil. Kim ben mi diyor. Bence üzerimizden geçen arabalar camiamıza daha fazla zarar vermekte.

Yok yok bu o her hadiseyi yutuba koyan gereksizlerden değil. Harbi üstünden geçecekmiş arkadaşın. Geçmiş olsun, ucuz atlatmış

Abartılması gerekmiyormu ? Farkındaysan neredeyse 0 geçti be.İlla birilerimi ölsün bu ülkede

Araba, kamyon, otobüs, motor... Araç ne olursa olsun yol boşsa sağdan gideceksin. Yok öyle tın tın gidip orta şeridi işgal etmek. Sağdan gideceksin ki senden hızlı olan solundan, ondan hızlı olan da onun solundan geçsin. Millet seni sıkıştırmadan geçmek için soldan gelenin önüne kırmak zorunda kalmasın. Memlekette gurur meselesi heralde soldan gitmek. Yolda bakıyorum minibüsler tın tın gidenler solda, sağ şerit bomboş daha hızlı akıyor. Sol şerit esasında sollama şerididir, diğer araçları geçmiyorsan orayı işgal etmen yasaktır. Mümkün olan en sağ şeritten gidilir. Servisçi ayının hatası başka bir boyutta olsa da kurye kardeşimizin de hatası mevcut.

Sürücü belgesi almayı yazılı-teorik ve maddi olarak zorlaştırsalar,bu tarz olaylarda da el koyulsa bu trafik düzelir.Ben tek çözüm yolu bunu görüyorum.Karşılıklı saygı bilinçli toplum bu insanlara çok uzak terimler.Artık gerçek yaptırımlar cezalar gelsin.

Dostum senin işin gücün yok mu girme şu motosiklet.net'e.Az daha uğraşsa minibüsü devirecekti.Abartılacak birşey yokki diyorsun.

Adama yuklenmeyin gercekten bu kadar tepki gerektirecek bir durum yok. Yapmaması gereken bir hareket yapmıs ama bunu zaten burdaki 10 kisiden 8i yapıyor. Motosikletiniz ile giderken hic mi bu mesafede 4 tekerlerin onune kırmadınız ? Hic mi makas atmadınız ? Eger hayır diyorsanız benim yıllarca karsilastigim bu tip hareketler (bizim arabalara yaptıklarımızdan bahsediyorum)demekki bu foruma uyeligi bulunmayan, bizdeki elitliğe ve düşünce yapısına ulasamamıs sıradan riderlar tarafından yapılmıs hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar