- Konu Yazar
Merhabalar iyi günler herkese, işte olanlara da hayırlı işler diliyorum. Malumunuz yaz mevsimine girdik okullar da bitti sayılır ve yazın babamın zoruyla tarlada çalışmak yerine motorumla kuryelik yapmak istiyorum yazın Manisa-Alaşehir de olacağım için ve her karışını ezbere bildiğim için çok bir zorluk çekeceğimi sanmıyorum.
Şimdi gelelim neden başlık açtığıma, 2006 da açılan bir topik buldum hala YTL cinsinden maaşlar yazıyordu bende mecburen yeni açmak zorunda kaldım ve sizlere sorum şu özellikle kurye arkadaşlara/ağabeylere.
*Aylık ne kadar ücret veriyorlar?
*Kendi motorum var bunun aldığım ücrette ne kadar etkili olur?
*Kargo şirketleri part-time çalışan alıyorlar mı?
*Herkes A2 ehliyet istiyor fakat benim A1 ehliyetim ve 125cc communter motorum var bu bi sorun teşkil eder mi?
*Kargo şirketi mi yoksa yemek dağıtım (Burger King, Domino's Pizza) gibi yerlere mi sormam daha uygun olur?
*Çalışma saatleri nelerdir?
Şimdilik aklıma bunlar geldi
Önerilerini bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Güncel konu
Şimdi gelelim neden başlık açtığıma, 2006 da açılan bir topik buldum hala YTL cinsinden maaşlar yazıyordu bende mecburen yeni açmak zorunda kaldım ve sizlere sorum şu özellikle kurye arkadaşlara/ağabeylere.
*Aylık ne kadar ücret veriyorlar?
*Kendi motorum var bunun aldığım ücrette ne kadar etkili olur?
*Kargo şirketleri part-time çalışan alıyorlar mı?
*Herkes A2 ehliyet istiyor fakat benim A1 ehliyetim ve 125cc communter motorum var bu bi sorun teşkil eder mi?
*Kargo şirketi mi yoksa yemek dağıtım (Burger King, Domino's Pizza) gibi yerlere mi sormam daha uygun olur?
*Çalışma saatleri nelerdir?
Şimdilik aklıma bunlar geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Güncel konu