Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kuryeci olmak istiyorum.Kriterler neler? Kendi motorumuzla mı iş yapıcaz?A2 ehliyetinden başka belge gerekir mi?Kısaca neler gereklidir.?Şimdiden herkese teşekkürler
A2 ehliyet yeterli gidip başvuracaksın şirketin kendi motorları olur onu verirler sana benzini falan onlar karşılayacak tabiki. Git A2 belgenle başvur.
istanbulda isen, en azından anadolu yakasının her yerini bilmen lazım.. öyle her gelene iş vermiyorlar, tecrübe önemli değil bu işte, önemli olan nereleri bildiğin, en çok yer bilen en iyi elemandır
istanbulda isen, en azından anadolu yakasının her yerini bilmen lazım.. öyle her gelene iş vermiyorlar, tecrübe önemli değil bu işte, önemli olan nereleri bildiğin, en çok yer bilen en iyi elemandır
peki bu işte belirli bölgeleri bilip sadece oralarda çalışmak mümkün müdür ?
ben de düşünüyorum ancak bazı yerleri özellikle avrupa yakasını iyi bilmeme rağmen hiç gitmediğim birçok yer var anadolu yakasında.ama gitsem kesinlikle öğrenirim.
bugün kuryelik işine başvurdum cevap bekliyorum.yüzdeli çalışıyorlar.yani cironun yarısı senin benzin motorun bakımı motor sana ait.
bazı yerlerde ise aylık maaş 900 ytl ecza depolarında 750 + mesai benim sorduğum yerlerde böyle dediler. ama kurye arkadaşlar yardımcı olsalar nedir ne değildir zorlukları nelerdir,ortalama kaç yaşına kadar yapılabilir anlatsalar biraz çok sevineceğiz.