Kurye Motoruyla Yayına Yetişti

Evinden çıktıktan sonra Bayrampaşa sapağına gelen Ceyhan, trafiğin kilitlenmiş olduğunu gördü. Önlerinde meydana gelen bir trafik kazası nedeniyle trafiğin sıkıştığını öğrenen ve bir süre otomobilin içinde bekleyen Esra Ceyhan, yapımcısı Volkan Öksüz'le telefonla irtibat kurdu.

Yayına yetişmesi gereken Ceyhan, yakından geçen bir motorlu kuryeyi farketti. Kuryeden yardım isteyen Ceyhan, otomobili ve şoförünü sıkışık trafikte bırakarak yedek kaskı takıp kuryenin arkasına bindi ve canlı yayına böylelikle yetişti.

Kurye motoruna atlayıp yayına yetişen Ceyhan, "Seyircilerim, benim her şeyim. Onları asla bekletemem. Ölmediğim sürece de ne yapıp ne edip yayına zamanında yetişirim" dedi.

Kaynak:Mynet

Kurye motoru Esra Ceyhan'ı taşırmı :queen: Çok şişmanlamış gördüm

Genco diye bi dizi vardı. Belki izlemişsinizdir. Genco da hava alanına yetişmek için sıkışık trafikte yoldan geçen motorcudan yardım istemişti.. :cherry:

ücretini ödemişmi pki onu yazmıyoda:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ücretini ödemişmi pki onu yazmıyoda:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bence arkadaşımız almamıştır.Kurye'ler yolda kalana herzaman yardım ediyorlar.:cat:

Bide ne demek ölmedikten sonra? Motora binince illa ölmekmi lazım? Hemde yolların en profesyonel binicisinin arkasındasın,daha ne olsun?

ya bu hiç bi işe yaramaz kadın motra binmiş haber oluyo ya.:pr:

bide milletimizin coğu motor işe yaramaz diyor nasıl işe yaramaz en lüks arabanın yapamadığını yapıyor trafikte vakit kazandırıyor...

Bu sayede motosikletin trafikdeki yeri biraz daha iyi anlaşılmış olur. Kurye arkadaşların kıymeti anlaşılmış olur... Kardeşimiz ibrahim şimşek'in başına gelen üzücü olayı tekrar gundeme getirebilir...

esra cehyan'ıda motosikler gezilerinde görmek isteriz artık anlamıstır motosikletin ne oldugunu:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar