Kurye Motoruyla Yayına Yetişti

bari _trafikte motosikletlileri tanıyalım- diye bişi deseydide bi işe yarardı:p

Aslında motosikletin trafikdeki çözüm rolüne yönelik mesajın verilmesi açısından güzel olmuş böyle birşey olması. Tabi mesajı alana. Keşke devletimiz de bunu farketse de motor kullanımına köstek olmak yerine teşvik etse..

Halkın gözü önündeki kişilerin motosiklet kullanması da, motosiklete karşı yer etmiş önyargıların kalkması açısından oldukça faydalı olur diye düşünüyorum.

Moderatör
Aslında motosikletin trafikdeki çözüm rolüne yönelik mesajın verilmesi açısından güzel olmuş böyle birşey olması. Tabi mesajı alana. Keşke devletimiz de bunu farketse de motor kullanımına köstek olmak yerine teşvik etse..

Halkın gözü önündeki kişilerin motosiklet kullanması da, motosiklete karşı yer etmiş önyargıların kalkması açısından oldukça faydalı olur diye düşünüyorum.

+1 duygu ve düşüncelerimi aynen aktarmışsın be :p

Evinden çıktıktan sonra Bayrampaşa sapağına gelen Ceyhan, trafiğin kilitlenmiş olduğunu gördü. Önlerinde meydana gelen bir trafik kazası nedeniyle trafiğin sıkıştığını öğrenen ve bir süre otomobilin içinde bekleyen Esra Ceyhan, yapımcısı Volkan Öksüz'le telefonla irtibat kurdu.

Yayına yetişmesi gereken Ceyhan, yakından geçen bir motorlu kuryeyi farketti. Kuryeden yardım isteyen Ceyhan, otomobili ve şoförünü sıkışık trafikte bırakarak yedek kaskı takıp kuryenin arkasına bindi ve canlı yayına böylelikle yetişti.

Kurye motoruna atlayıp yayına yetişen Ceyhan, "Seyircilerim, benim her şeyim. Onları asla bekletemem. Ölmediğim sürece de ne yapıp ne edip yayına zamanında yetişirim" dedi.

Kaynak:Mynet

bi satirda motosikletcilerden ve motosikletcilere yapilanlardan bahsedememis mi?:salut::farao:hem faydalaniyor en azindan canli yayinda bir iki kelamda olsa yayina beni yetistiren filanca kisiye tesekkur ederim der insan:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar