Kurtlarla bugün 300 km lik bir rota

Kurtlarla bugün 300 km lik bir rota çizdik.
Yalova, Çınarcık, Esenköy,Armutlu,Gemlik,İznik,Kızderbent ve Karamürsel olmak üzere
Kurtları dağlara vurduk.. Güzel bir gün oldu, hafta sonumuzu güzel değerlendirdik ve sağ salim
evimize döndük.. Sizlerle paylaşmak istedim.. İyi forumlar diliyorum..

iyi gezmişsiniz abi Allah kaza bela vermesin motorlarda çok güzel maşallah

Harika :rendeer: Fena özendim.
Ama dikkatimi çeken bir şey var, gezinin sponsorluğunu SYM Motosiklet yapmış galiba, değil mi? :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
off, motorlar ve gezilen yerler harika. elinize sağlık

bi tek siyah wolf bozmuş :p şaka şaka.

ön camlar kötü durmuyor kesinlikle...

Ben de kurt ne alaka dedim aklıma böyle bir şey geldi
sibirianhuskyteam6.jpg

:D

koray abi elinize kolunuza motorunuza sağlık güzel bir etkinlik gezi olmuş sym kardeşliği :)

yolunuz hep açık olsun beyler...lakin kim kimdir yazılmamış...belirtilse iyi olurdu...
sağlıcakla kalın....

koray bu ara reklamı sponsorsuz yaptık galıba kurt yuvasına diyelimde en azından anahtarlık gondersin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Maşallah güzel kareler,tekerinize sağlık abi.

gezi güzel olmasına güzelde motorların hepsinin aynı olması ilginç geldi bana...Allah sym kardeşliğinizi bozmasın

iyi gezmişsiniz abi Allah kaza bela vermesin motorlarda çok güzel maşallah

Teşekkür ederiz, sağlıcakla kal kardeşim :)

Harika :rendeer: Fena özendim.
Ama dikkatimi çeken bir şey var, gezinin sponsorluğunu SYM Motosiklet yapmış galiba, değil mi? :)

Darısı başınıza inşallah gezilere kaldığın yerden devam edersin hocam :)

off, motorlar ve gezilen yerler harika. elinize sağlık

bi tek siyah wolf bozmuş :p şaka şaka.

ön camlar kötü durmuyor kesinlikle...

Aslında fazla detaylı çekemedik işin açığı sıcaktan bunaldık sayılır.. İyi dileklerin için teşekkürler..

Fotoya ne güldüm yaaa ,çok yaşa.. :) Aslından bundan farkımız yoktu be, vurduk bizde kırbacı :p

koray abi elinize kolunuza motorunuza sağlık güzel bir etkinlik gezi olmuş sym kardeşliği :)

Eyvallah Fatihim... Aynen artık kendi gurubumuzda da etkinlik yapıyoruz.. Sağol.. :)

Volf kardeşligi bu olsa gerek:rendeer:

Kardeşlikten de öte durumdayız :) Kendi gurup sayfamızda toplaşma yaptık.. Gelen ve gelemeyen (iş sebepleri) herkesin tekerine sağlık

yolunuz hep açık olsun beyler...lakin kim kimdir yazılmamış...belirtilse iyi olurdu...
sağlıcakla kalın....

Eyvallah teşekkürler, evet konu biraz görsel olarak açıldı.. Aslında ilkkez bu şekilde bi konu açtım.. Normalde her fotoyu ve kişileri tanıtırdım. Artık bu seferlik affola :)
koray bu ara reklamı sponsorsuz yaptık galıba kurt yuvasına diyelimde en azından anahtarlık gondersin.

Kurt yuvası gereken herşeyi yapacak abi, teminat benim.. :cat:

çok güzel gezi yapmışsınız tekerinize sağlık
motorlar da çok hoş bu arada

İyi dilekleriniz için teşekkürler :)

Maşallah güzel kareler,tekerinize sağlık abi.

Eyvallah yavru kurt, senide istiyokk :mrgreen:

gezi güzel olmasına güzelde motorların hepsinin aynı olması ilginç geldi bana...Allah sym kardeşliğinizi bozmasın

Kendi sym gurup sayfamızda bi etkinlik yapmaya karar verdik, katılım çok az oldu ama artık bi dahakine daha sağlam geleceğiz..

güzel gezi tekeriniza daş değmesin :thumleft:

Eyvallah sağol :)

F54

evet kanka bende siyah kullanıyorum gerçekten temizliği ama motorsiklete en yakışan renk siyah bence:cat:
gri ybr gördüm biraz cılız geldi gözüme(sanki benim ki hayabuza:cherry:)

evet kanka bende siyah kullanıyorum gerçekten temizliği ama motorsiklete en yakışan renk siyah bence:cat:
gri ybr gördüm biraz cılız geldi gözüme(sanki benim ki hayabuza:cherry:)

kapalı garajın yoksa, siyah ızdırap oluyor.. benim motor otoparkta, belkide günde 1000 tane araç girişi çıkışı olan biyer.. sıkıntı yani

Gezide harika motorlarda,sym volf çok yakışıklı bi motor. yakından incelemek sym toplantısında nasip olmuşdu,test sürüşüde yapdım.çok beğendim hayırlı olsun,Allah kazadan beladan korusun. güle güle kullanın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar