iyi gezmişsiniz abi Allah kaza bela vermesin motorlarda çok güzel maşallah
Teşekkür ederiz, sağlıcakla kal kardeşim
Harika :rendeer: Fena özendim.
Ama dikkatimi çeken bir şey var, gezinin sponsorluğunu SYM Motosiklet yapmış galiba, değil mi?
Darısı başınıza inşallah gezilere kaldığın yerden devam edersin hocam
off, motorlar ve gezilen yerler harika. elinize sağlık
bi tek siyah wolf bozmuş

şaka şaka.
ön camlar kötü durmuyor kesinlikle...
Aslında fazla detaylı çekemedik işin açığı sıcaktan bunaldık sayılır.. İyi dileklerin için teşekkürler..
Fotoya ne güldüm yaaa ,çok yaşa..

Aslından bundan farkımız yoktu be, vurduk bizde kırbacı
koray abi elinize kolunuza motorunuza sağlık güzel bir etkinlik gezi olmuş sym kardeşliği
Eyvallah Fatihim... Aynen artık kendi gurubumuzda da etkinlik yapıyoruz.. Sağol..
Volf kardeşligi bu olsa gerek:rendeer:
Kardeşlikten de öte durumdayız

Kendi gurup sayfamızda toplaşma yaptık.. Gelen ve gelemeyen (iş sebepleri) herkesin tekerine sağlık
yolunuz hep açık olsun beyler...lakin kim kimdir yazılmamış...belirtilse iyi olurdu...
sağlıcakla kalın....
Eyvallah teşekkürler, evet konu biraz görsel olarak açıldı.. Aslında ilkkez bu şekilde bi konu açtım.. Normalde her fotoyu ve kişileri tanıtırdım. Artık bu seferlik affola
koray bu ara reklamı sponsorsuz yaptık galıba kurt yuvasına diyelimde en azından anahtarlık gondersin.
Kurt yuvası gereken herşeyi yapacak abi, teminat benim.. :cat:
çok güzel gezi yapmışsınız tekerinize sağlık
motorlar da çok hoş bu arada
İyi dilekleriniz için teşekkürler
Maşallah güzel kareler,tekerinize sağlık abi.
Eyvallah yavru kurt, senide istiyokk :mrgreen:
gezi güzel olmasına güzelde motorların hepsinin aynı olması ilginç geldi bana...Allah sym kardeşliğinizi bozmasın
Kendi sym gurup sayfamızda bi etkinlik yapmaya karar verdik, katılım çok az oldu ama artık bi dahakine daha sağlam geleceğiz..
güzel gezi tekeriniza daş değmesin :thumleft:
Eyvallah sağol