kurtlar vadisi terör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtlar vadisi terör'ü daha yayınlanmadAn yasaklatmaya çalışanlar ;yargısız infaz yapıyolar !

ara sesini duyur !!!!!!!!!!!!!
TEL: 444 1 178
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
[email protected]

özgür bir ülkede böylesi bir sansür uygulmasına ; pkk gibi bir gerçeği örtbas etmek isteyişe ben tepkimi mail yoluyla gösterdim. eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız buyrunnn tel başına pc başına :salut: :salut: :salut:

Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…

Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?

Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?

valla ben televizyon izlemem ama sandurun her turlusunede karşıyım

Bu konuda nerede duracağımdan emin değilim. "Biz racon kesmeyiz kafa keseriz" diye ortalarda gezinen tipler KV ile ortaya çıktı, ama sansür de doğru değil. KV'nin aşırı yüzeysel fikirleri, diplomasinin d'sini bilmeyen senaristleri, "tüm dünya bize düşman" diyen tipleri toplumda bu kadar büyük etki yaratmasa umurumda olmazdı, mozaiğin parçası der geçerdim, ama mozaiğin parçası her yanı ele geçirmek üzereydi.

Güneydoğuda 24 saat boyunca çatır çatır pkk propagandası yapan ROJ TV yayınını kapatmaya güçleri yetmeyen zavallılar,ülkenin en hassas ve kanayan yarasına el atan diziyi anında kaldırmayı başabiliyorlar.

:farao:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu tartışmanın yeri burası değil, üzgünüm arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar