Kurban Rezaleti Yazıklar Olsun

Öncelikle Allah inşallah sanada o işkence çektirdiğin hayvan gibi ölüm verir , beter olursun , içim sızladı gözlerim doldu Allah belanı versin senin.Yazıklar olsun senin gibiler yüzünden İslam dinini kötü gösteriyorsunuz dışarıdan bakar neder , ne bu dine yaklaşır üstelik etrafına anlatır , bumudur dini usül ? Kitapsız heriflere kurbanmı kestirilir be zihniyetsizler..

Böyle vahşet görülmedi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde diğer bayramlarda olduğu gibi yine kan donduran görüntüler yaşandı. Tüm çağrılara karşın kurbanlık hayvanlar yine türlü işkencelere maruz kaldı. Ancak hiçbiri Bakırköy'de yaşanan vahşet kadar olmadı. Bir kurban satış noktasındaki kesim görevlileri, yere yatıramadıkları boğanın boğazını ayaktayken kesti. Ayakta boğazı kesilen boğa dakikalarca can çekişti.

Bayramın ilk günü nedeniyle yoğunluğun yaşandığı kurban pazarlarında, zaman zaman tartışılacak görüntüler ortaya çıktı. Bir kurban satış noktasında kesime götürülen boğa, görevliler tarafından zapt edilemedi. Hayvanı yere yatıramayan görevli ayakta kesmeye karar verdi.

Kurbanlık boğanın sahibinden kesim parası ve bahşişini de alan kesim görevlisi ayaktaki hayvanın boğazını kesti. Aldığı ilk bıçak darbesi ile can çekişmeye başlayan boğa görevlinin bıçak darbelerine daha fazla dayanamayarak yere yığıldı.

Video için Tıkla : http://yurthaber.mynet.com/detay/istanbul-haberleri/boyle-vahset-gorulmedi/68971

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allah nasl biliyorsa öyle yapsın bunları:jocolor: madem hayvanı yatıramıyosunuz niye kesim görevlisiyim diye ortaya çıkıyosunuz her işin bi tekniği usulü adabı var yeterki işi bilen işinin ehli olsun herkes çok yazık çok:santa::salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık kurban bayramları dinin gereğini yerine getirmekten çıkıp hayvan gırtlaklama bayramı haline geldiği için bu manzaralar gayet normal bence,geçen sene hhepiniz hatırlarsınız hayvan daha ayaktayken yere düşsün diye bacakları kesilmişti ondan önceki sene döner bıçağı ve sopa ile ensesine ve kafasına vurularak öldürülmüştü ondan önceki sene ........

Kesinlikle Ülkemizde su an kesilen kurbanlar ; ya evimize et girsin düşüncesiyle ya da kesmezsek laf ederler düşüncesi ile kesiliyor.
Kurban; Allah'a adamak için kesilir. Bu yüzden Allah'a adadığımız hayvanı en tatlı sekilde beslemeli, en tatlı sekilde kurban etmeliyiz.
Umarım Dini kullanarak Ülkenin aklını karıstıranlar gibi olma uykusundan kısa zamanda uyanır Halkımız !

o kesimcının ben anasını avradını yedi sülalesini s............... On orada denk gelsem o kişiye elimden gelen en büyük kötülüğü yaparım. Bu şerefsiz itler yüzünden ben kafir olduğumu ian ediyorum.

Ne kadar ilginçtirki okadar izleyen var kimse napıyorsun sen demiyor bu insansa ben neyim .........

Bu işin daha tehlikeli yanı ise, aynı zihniyete ve kültüre sahip insanlarla beraber yaşıyoruz.

Bu adamaların yetiştirdiği evlatları çocuklarımızla aynı okulda okuyor.

Belki yan komşumuz. Aman gözünüzü dört açın.....

İŞTE BAĞIRIYORUM... KİMİSİ DİNİ VECİBEMİZ FARZIMIZ DİYECEK. HAAAYT LAİKLER ULUSALCILAR VESAYETÇİLER BİR KURBAN İBADETİMİZE MANİ OLUYORLAR DİYECEK.

İYİDE BENİM BİLDİĞİM DİN, İMAN İNSAN İÇİN.

VEEE HİÇ BİR FARZDAN HAYVANLAR VE ONLARIN OĞULLARI MESUL DEĞİL.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi o kesen öküzün kesip parasını almaktan başka derdi yok... İnsan denmeyecek öküze....
Orda seyreden sığırlara ne demeli?... Şerefsiz adi bunlar...
Filim gibi seyrettiler....
Yazık yazık...

Benim videoyu izlerken kanım dondu... Canlısını nasıl seyredeyim?....
Utanıyorum... :pr:

Kan ve bayram aynı kavramda.. Bunu bir turlu anlayamiyorum. Belkide bu isi bu kadar vahsice , saygisizca , kuralsizca yaptiklarindan bagdasmiyor bazi seyler. Ama bir insan olarak, sirf adi bayram diye eline bicagi alanin hayvanlara aci cektire cektire oldurmesini kabullenemiyorum. Bunu madem yapacaksin, elektro sok diye bir sey var. Bu benim sahsi yorumum ama, Bakirkoydeki rezaletin Din ile uzaktan yakindan alakasi oldugunu dusunmuyorum.Ne kesen nede o kurban sahibinin sevap isledigine inanmiyorum. Bir hayvana eziyet ile cennete gidilemez.

Bunların hepsi aramızda yaşıyor, aranızda yaşıyorlar biziz bu görüntüler, kediyi tekmeleyerek öldüren, köpeğe işkence eden kurbana işkence eden, bizim coğrafyanın içerisinde yaşayan yüksek dozlu cehaletin arada sırada sistem içerisinde sırıtması, avrupada yerlere tükürmek bile yasak diyen memlekete gelip trafikte terör estiren gurbetçide bizden, biz böyleyiz malzeme ortada. Ama hala egoda ego, biz de biz

Gelişmeye açık Topluma bak
1500 yıldır şu işe bir düzen getirememişiz..

5000 yılda demliğin kenarına delik açmayı ancak akıl eden bir milletten ( hani kaynayıpta taşmasın diye) bu konuya 25000 yıl çözüm beklemek hata olur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Rezalet,canilik,insafsızlık...Yazıklar olsun bunun gibilerin insanlığına

Gerçekten utanıyorum , sadece görüneni bu , birde kurban dışında tenha yerlerde ne kesimler yapılıyor Allah bilir.

Bunlar cahil ve bilinçsiz kişiler. Ne yazık ki büyük bir topluluk bunlar.
Sırf böyle adamlar yüzünden müslümanlıktan utanmanız sizin de bilinçsizliğinizdir.
Bu tür olayları din zaten yasaklıyor... Utanmamız gereken böyle insanlarla yaşıyor olmamız.
Amerika'da ki çiftliklerde de farklı bir manzara olmuyor ne yazık ki...

Videonun sadece başını izleyebildim.Hadi o kasap gerizekalı 1 Allah'ın kulu da kardeşim ne yapıyorsun demiyor...

Dün bir akrabamın kurbanı için kesim yerine gittik.Şöyle bir bakayım dedim. Kafayı ayırmışlar ama vücud hala hareket ediyor.Nerdeyse ayağa dikildi. Uslubuna göre yapılıyor olsa da, farz denilmiş olsa da benim içim gidiyor bu durumlara.Aşırı bir duygusallık var.Köfteler sucuklar yerken güzel ama, olmasaydı da yaşayamaz mıydık, tavuğun yumurtasını al hayvanın sütünü al. Yaşlılıktan ölsün acı çekmeden sonra göm. Acı çekmez diye bir söylenti var ama basbaya acı çekiyor kesilirken. Şimdi karşı çıkanlar çok olur ama benim düşüncem bunlar.Şimdilik farz düşmüyor zaten ileride düşüncelerim değişir mi bilmem...

Bunlar cahil ve bilinçsiz kişiler. Ne yazık ki büyük bir topluluk bunlar.
Sırf böyle adamlar yüzünden müslümanlıktan utanmanız sizin de bilinçsizliğinizdir.
Bu tür olayları din zaten yasaklıyor... Utanmamız gereken böyle insanlarla yaşıyor olmamız.
Amerika'da ki çiftliklerde de farklı bir manzara olmuyor ne yazık ki...

Amerikada ki ciftlikteki insanlar aynisini yapiyor olabilir, bunu bilemiyorum ama onlarin amaci dini gorevlerini yerine getirmek degil sonucta. japonlarin da yunuslara yaptiginin bundan pek bir fakri bence. Ama biri ticari amaclar icin kurallari ihlal ediyor, digeri ise Dini gorevinin boyle oldugunu savundugu icin. Ikisi arasinda buyuk bir fark var.

Bu insanlar hem kendilerini hem etrafindakileri kandiriyor. Din ile zulum ve kotuluk ayni yerde olamaz. Hic bir sekilde bir insana yada canliya dini bir bahane ile zulum edemezsiniz. Dinde boyle bir sey yok ve bunu seriyat ile savunanlarda kulyen yalanci ve tarikatci bir kesim zaten.

Bu hayvanlari tek seferde acisiz bir bicimde kurban etmenin teknigi senelerdir biliniyor. Eger kendine guvenmiyor isen , o zaman diyanette bunu onamis. alirsin elektrosoku bu isi uygarca yaparsin.

Butun sene insani tum kurallari ihlal et, sonra bas parayi al kurbani resmen barbarca dogra ve sonra kendini avut ben cennetlik bir dindarim diye. Yok boyle bir sey!

Icinde insanlik ve iyilik olan bir insan sizce o hayvana bunu yaparmiydi. Adam resmen seri katil gibi saldirdi herkesin onunde bogaya. Icindeki tum nefreti ve kotulugu kustu bicagi ile.

Bu devletin halt yemesi bence. Kurban bayraminda hayvana zulum edeni tespit edip okalli bir para cezasi verseler. Bakin bakalim bu insanlar ellerinde bicak ile Barbar Conancilik oynarmi.

Son bir kac senedir kurban bayraminda haberleri kensinlike acmiyorum.

Ve bu insanlarin muslumanliktan utanmalari filan degil , o caniler ile ayni sifat olan "Insan" olarak ayni kefeye konmamizdir malesef.

Bugun Antalya sanayide, tatil dolayisi ile kapali bir dukkanin onunde kanlar icinde bir koc basi atilmis halde duruyordu. Tum coplukler kara sinek icinde cunku tum bagirsaklar ve arta kalanlar oraya atilmis durumda.

Bu Turkiyenin her sene tekrarlanan koca bir ayibi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2 senedir bizzat kendimde kesim işine katılıyorum,eğer herşeyi usulune göre yaparsanız,o hayvana ürkütmeden sevecen bir tavırla yaklasırsanız zaten olayın ne kadar kolay olduğunu görebilirsiniz.

Bu insanlıktan nasibini almamış heriflere kamusal hizmet cezası gibi hayvanlara hizmet cezası vereceksiniz ki onların da canlı olduğunu anlasınlar. Onların da insanlar için ne kadar önem arz ettiğini görsünler... Bu hayvancağızın altında kalıp tekmeler yiyerek hadım olmasını ne kadar isterdim bu herif ve türevlerinin...
Kimsenin müdahele etmemesi de insanlık ve duyarlılık konusunda ne durumda olduğumuzun bir prototipi...

Gerçi sokak ortasında karısını 35-40 yerinden bıçaklayan manyakların,neden bakıyorsun diye insan öldürenlerin yaşadığı bir ülkedeyiz.. Hayvanları kim düşünecek ki ! :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar