Kuralkan'dan iki dev hamle

Mart ayında Fuarda yakından inceleriz ben stand da olacağım.Davetiyelerinizde benden.:mrgreen:

neyi inceleyeceğiz ? yeni etiketlerin nasıl yapıştırıldıgını mı ? zaten üç - dört senedir piyasada bu modeller, bundan sonra bir değişiklik de olacagını zannetmiyorum, etiketler dışında tabiki :salut:

Bir şey sormak istiyorum. Hyosung fun clup sitesine ne oldu. Birden kapandı. sağlıklı açıklama yok. Bir araştırdım sitenin yöneticisi satışa getirmiş Globali. Doğru mu? Kanuni nin işi diyorlar.

site şuanda server arızası nedeniyle kapalı durumdaydı ne satışından basediyosun açıklarmısın neyi araştırdın kim kimi satmış ben o sitenin moderatörüyüm hatta üstümdeki postu atan johnny_rook ta aynı şekilde mod ve senin açıklamalarını merakla bekliyoruz... Eminim olcay da burdan yazacaktır....

site şuanda server arızası nedeniyle kapalı durumdaydı ne satışından basediyosun açıklarmısın neyi araştırdın kim kimi satmış ben o sitenin moderatörüyüm hatta üstümdeki postu atan johnny_rook ta aynı şekilde mod ve senin açıklamalarını merakla bekliyoruz... Eminim olcay da burdan yazacaktır....

Olcayın kendi sitesini sabote etmesi hiç hoş bir hareket değil...:pKanuniden peremii aldınız gardaşımm...:queen:

iddialar bu yönde...iddiaların yalancısıyım...:p

Hyo gt 250 R lara 2500 gayme tiko çalışır...

Ledo abinin gv 650 ye ise 5000 gayme çalışır...

nede olsa Kanuni...:queen:

Olcayın kendi sitesini sabote etmesi hiç hoş bir hareket değil...:pKanuniden peremii aldınız gardaşımm...:queen:

iddialar bu yönde...iddiaların yalancısıyım...:p

Hyo gt 250 R lara 2500 gayme tiko çalışır...

Ledo abinin gv 650 ye ise 5000 gayme çalışır...

nede olsa Kanuni...:queen:

ya bi git mete abi allah aşkına bulandırma topici ya :pr:

Olcaya kitlemek niyetindeyim...:cat:aradan çıkarsan iyi olur...

sen evin kapısını kitle boşver olcaya kitlemeyi :cat: sader1 nerden araştırmış ben bunu anlamadım neymiş olay bi ihaz etsede bizde anlasak yoksa oda senmisin...(espiri mahiyetinde yazılmışsada hiç hoş değil;)

Son düzenleme:
sen evin kapısını kitle boşver olcaya kitlemeyi :cat: sader1 nerden araştırmış ben bunu anlamadım neymiş olay bi ihaz etsede bizde anlasak yoksa oda senmisin...

onu Olcaya soracaksın...ıp mıp araştırsın ...ben değilsem özür dilersin tükürdüğünü yalarsın..ok...:cat:

sader1 in tüm mesajları nedense bu hyo kanuni muhabbeti...bende çözemedim...

ülen sayın modum bak senmisin falan diyolar bi araştırsana şu işi...

Son Aktivitesi: Bugün 07:22
Özel Mesajlaşma @ 07:22

makara kakarayı bırakda temize çıkar arıza çıkarıcam sonra...

Son düzenleme:
onu Olcaya soracaksın...ıp mıp araştırsın ...ben değilsem özür dilersin tükürdüğünü yalarsın..ok...:cat:

sader1 in tüm mesajları nedense bu hyo kanuni muhabbeti...bende çözemedim...

senin kadar becerikli değiliz abicim o konuda :rendeer:(anladın sen onu) zaten ben sordum iddaa etmedim dikkat et :cat: renk katıyosun hayatımıza başarılarının devamını dilerim...

sader1 üyeliği zaten garip 3 yıl forumu takip et ama üye olma üye ol değişik yorumlara gir hiç anlamadım ben bu işi....

yinede hoş değildi...neyse arada bizede giydirsinler artık napalım...saygı sevgi bizden...:cat:

Sayn Beyler,
Araştırılacak bir şey yok . Kanuni yi kutluyorum. iyi olacak markayı alamasa da aynısının üzerine st kanuni yazdı. işi bitirdi.
ne olacak. nasıl olacakla ilgilenmiyorum. Ben motorla ilgileniyorum.

Sayn Beyler,
Araştırılacak bir şey yok . Kanuni yi kutluyorum. iyi olacak markayı alamasa da aynısının üzerine st kanuni yazdı. işi bitirdi.
ne olacak. nasıl olacakla ilgilenmiyorum. Ben motorla ilgileniyorum.

ben motorla ilgileniyorum ne demek :D motoru alıp sonra kannuninin mukemmel satıs sonrası hizmetlerinden yararlanınca mutlu olursun :D

burada kanuniden maaş alanlardan daha çok başka firmalardan maaş alanlar var.bir kaç kişiyi bunun dışında tutuyorum,özellikle kucağında kızı olan sevimli adamı :).ama burada dürüst olmayan adamlar var.Son kez söylüyorum muğlak konuları kesin ,kesin konuları muğlak ilan ediyorsunuz.Hyosung olarak yeni motor gelmeyecek.2 ye ayrılan bir firma yok,S&T motors var, o da Kanuni ile anlaştı.15 yıl konusunda da Kanunlar var,büyük bir ihtimalle mahkemelik olacak bu konu.buradaki çoğu insan gibi bilmeden sallamak istemiyorum ama distürübitörlük anlaşmalarının bitiminden sonra isim hakkı en fazla bir sene sonra yeni dist. e geçiyor.mahkeme gibi olaylardan sonra olabilir.tam emin değilim buradaki çok bilmişler araştırablir.Art niyetli yazanlara dikkat edin amacınız bilgilenmekse tabi.art niyetten kastım kanuni ile yada motoru ile sorun yaşamış insanlar değil.onlar kendini biliyor.Bu topikteki son yazım,gerçekten bana bir şey sormak isteyen özelden sorabilir.Piranha refleksi şeklindeki saldırılara cevap verilmeyecektir.saygılar herkese(herkese, sizede :bounce:).

burada kanuniden maaş alanlardan daha çok başka firmalardan maaş alanlar var.bir kaç kişiyi bunun dışında tutuyorum,özellikle kucağında kızı olan sevimli adamı :).ama burada dürüst olmayan adamlar var.Son kez söylüyorum muğlak konuları kesin ,kesin konuları muğlak ilan ediyorsunuz.Hyosung olarak yeni motor gelmeyecek.2 ye ayrılan bir firma yok,S&T motors var, o da Kanuni ile anlaştı.15 yıl konusunda da Kanunlar var,büyük bir ihtimalle mahkemelik olacak bu konu.buradaki çoğu insan gibi bilmeden sallamak istemiyorum ama distürübitörlük anlaşmalarının bitiminden sonra isim hakkı en fazla bir sene sonra yeni dist. e geçiyor.mahkeme gibi olaylardan sonra olabilir.tam emin değilim buradaki çok bilmişler araştırablir.Art niyetli yazanlara dikkat edin amacınız bilgilenmekse tabi.art niyetten kastım kanuni ile yada motoru ile sorun yaşamış insanlar değil.onlar kendini biliyor.Bu topikteki son yazım,gerçekten bana bir şey sormak isteyen özelden sorabilir.Piranha refleksi şeklindeki saldırılara cevap verilmeyecektir.saygılar herkese(herkese, sizede :bounce:).

hey o sevimli adam 121 kilo...sevimli panda deseydin keşkem...:p

abicim hepimizin kafası karışık...MART da netleşir bence...yada Globale gelecek bir faks...sözleşme feshi faksı...bu kadar basit bu işler artık bu Global Dğnya ekonomisinde...

herşeyde bir hayır vardır...herşeyin hayırlısı biz motor sevdalıları için olsun...biz kazanalım...

Bu arada ben HONDA markasının gönüllü yalakasıyım...:p

hyosung GV650 kullanıcısıyım..Bu markayı sevdiren ve satın almamı sağlayanda Globaldir.Bunda satış ve sonrasındaki pozitif yaklaşımları görmem bu firmaya olan sempatimde etkendir.şimdiden söyleyeyim maaşlı adamı olmadığım gibi bu firmaya eleştirileri de olmuş biriyim.Globalin satış sonrasındaki hizmetlerde ki yaklaşımı ile markalaşma çalışmasında tavan yaptı ve bugün hyosung kullanıcılarınında haklı desteğini almasından daha doğal bir şey olamaz.Bugün Kanuni geçmişten bu yana servis sorunları yaşatmasaydı,kullanıcılarını hayatından bezdirmeseydi ve en önemlisi 3 yıldır emek veren bir firmanın emeğine ekmeğine göz dikmeden daha öncesinde bu markayı Türkiyeye getirmiş olsaydı bu yazılanlarında yazılmayacağı kanaatindeyim.Bana göre gelişmeler hiç etik değil ve benim gibi düşünen kişilerde hiç az değil..saygı ve sevgilerimle..

Arkadaşlar artık Türkiyede Hyosung markalı motorları göremeyecek olmak beni çok üzdü hatta Kanuninin çatısı altına girip S&T KANUNİ gibi gayet iğreti bi isimle görecek olmak kahretti her şeyi anladımda Abi bu HUSQVARNA 100 yıllık geçmişe sahip köklü bir marka ve şu sıralar BMW'nin. Benimsorum şu Husquvarna'nın distribütörü neden BORUSAN değil de Kuralkan Biri cevap yazssın lütfen........

Sn Retox70,

Bazi bilgilerinii düzelteyim. Ben büyük uluslararası şirketin yöneticisiym. Nereden bu forum sitesine girdim, girmez olaydım. Bir şeyler yazdım, saldırıya uğradım. Nasıl bir piyasa böyle. Forumlarda böyle oluyorsa piyasa da bayileriniz ve servisler de neler oluyor. bilmek dahi istiyorum.
Şöyle bilgi vereyim size Marka tescil edilmiş ve bu onaylanmış ise bunun için Korenin dava açmasışart. Kanuni açamaz. Ayrıca bu dava 3 yıl gibi sürer. Bu süre zarfında tüm isim hakkı o şirkete aittir. Ve dediğiniz gibi 1 yılın sonunda bitmez. Öyle şey yok. Bu Kanuninin de Korenin de başını ağırtır. Gobalin canı yanmış. Baksana herkes aynı fikirde. Kötü olan markayı biryerlere getirmiş
adamlar. Bemn çok bilmiş değilim. Sektöre de çok uzağım.

ben motorla ilgileniyorum ne demek :D motoru alıp sonra kannuninin mukemmel satıs sonrası hizmetlerinden yararlanınca mutlu olursun :D

Sayın Croner,
Yazdığımı anlatamadım galiba. Sektöre uzağım. Kim kimdir. nedir pek bilmem. Sadece motora olan sevgim yüzünden siteleri okuyordum. Satış sonrası hizmetlerini bu vesile ile de öğrendim Kanuni nin. Tabiki dediğiniz doğru bu işin anası satış sonrası hizmetler. Ben yaşanan Hyosung Kanuni olayından bahsetmek istemiştim.

Son düzenleme:
Sn Retox70,

Bazi bilgilerinii düzelteyim. Ben büyük uluslararası şirketin yöneticisiym. Nereden bu forum sitesine girdim, girmez olaydım. Bir şeyler yazdım, saldırıya uğradım. Nasıl bir piyasa böyle. Forumlarda böyle oluyorsa piyasa da bayileriniz ve servisler de neler oluyor. bilmek dahi istiyorum.
Şöyle bilgi vereyim size Marka tescil edilmiş ve bu onaylanmış ise bunun için Korenin dava açmasışart. Kanuni açamaz. Ayrıca bu dava 3 yıl gibi sürer. Bu süre zarfında tüm isim hakkı o şirkete aittir. Ve dediğiniz gibi 1 yılın sonunda bitmez. Öyle şey yok. Bu Kanuninin de Korenin de başını ağırtır. Gobalin canı yanmış. Baksana herkes aynı fikirde. Kötü olan markayı biryerlere getirmiş
adamlar. Bemn çok bilmiş değilim. Sektöre de çok uzağım.

hocam neden relaks olmuyorsun biraz...40 yaşında evde kalmış genc kız gibi gerginsin...nedir bu stres şimdi...:p

bak hoca forum dediğin tek dişi kalmış canavar...buralarda bir adab vardır...yöneticiysen bunları bilmen lazım..sanal ortamdır ama uslup tarz önemli...bir kendini tanıt tanışma topiği aç birileri hoşgeldin beşgittin desin...direkt balıklama buraya daldın...oray çözemedi kimse...HYO KANUNİ den başk amotor yokmu...aç bir topik ben düldül alıcam ne önerirsin de...ne bileyim şu atmosferi yaşamaya çalış...çok üyeler gördük...kim ne niyette bilinmez tetikci feyk kişiler çok...kendini tanıt derken ikametgah falan istemedik kuru bir merhaba....saygı istiyorsan bu oyunu kurallarına göre oynamalısın...

forum kültüründen haberin yok ama Hyofanclub hakkında sana duyumlar geliyor mesela bu detaylara gir biraz...nerden geliyor bu HYO merakı...gel HONDA nın şefkatli kollarına sen ..:p

HYO Kanunı yesinler birbirini biz Hondamızla keyfimize bakalım...:p

Sayın trasher,

Bakın ben sektörden değilim. Bana göre motosiklet sektör bile olamamış daha. Belki forumların katkısı ile olacaktır. Uzun bir vade de bir şeyler olabilir. Fakat ben bilirim bir sitenin nasıl çökebileceğini. Sizler gerçekten gerçeği çok daha iyi bildiğinizden eminim. Tüm yaşananları açıklarsanız çok daha doğru bir iş yaparsınız ve güvenirliliğiniz çok artar. Polemiğe de girmek istemiyorum.
Sayın mete_han bu konu da bilgi sahibi olduğunu da düşünüyorum.

.
Sayın mete_han bu konu da bilgi sahibi olduğunu da düşünüyorum.

abicim bana SAYIN diye hitap edersen darılırım...alışmadık karakterde SAYIN durmuyor...daha rahat olsak..

ben sen eben :pvs şeklinde...:queen:

bilgi sahibi medyadan olduk...bişey bildiğim yok aslında...amacım Hyoculara gaydırı guppak yapmak...ben ayarcıbaşıyım bu sitede...ince ayar veriririm arkadaşlara...ortamı kızıştırırım...kuyuya taş atarım falan..ara gaz...olayım budur...:p

neyse aç topik bütçenide yaz sana bilgi birikim orda verelim... Hyo Kanuni aldırmaz kimse bu saatten sonra artık...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar