burada kanuniden maaş alanlardan daha çok başka firmalardan maaş alanlar var.bir kaç kişiyi bunun dışında tutuyorum,özellikle kucağında kızı olan sevimli adamı

.ama burada dürüst olmayan adamlar var.Son kez söylüyorum muğlak konuları kesin ,kesin konuları muğlak ilan ediyorsunuz.Hyosung olarak yeni motor gelmeyecek.2 ye ayrılan bir firma yok,S&T motors var, o da Kanuni ile anlaştı.15 yıl konusunda da Kanunlar var,büyük bir ihtimalle mahkemelik olacak bu konu.buradaki çoğu insan gibi bilmeden sallamak istemiyorum ama distürübitörlük anlaşmalarının bitiminden sonra isim hakkı en fazla bir sene sonra yeni dist. e geçiyor.mahkeme gibi olaylardan sonra olabilir.tam emin değilim buradaki çok bilmişler araştırablir.Art niyetli yazanlara dikkat edin amacınız bilgilenmekse tabi.art niyetten kastım kanuni ile yada motoru ile sorun yaşamış insanlar değil.onlar kendini biliyor.Bu topikteki son yazım,gerçekten bana bir şey sormak isteyen özelden sorabilir.Piranha refleksi şeklindeki saldırılara cevap verilmeyecektir.saygılar herkese(herkese, sizede :bounce

.