Heralde forumda bu marka ile ilk tanışan isim benim 2002 yılında ilk aldığımda bende adını ilk defa duyuyordum ama çok güvendiğim bir arkadaşımında ısrarı ile aldım .. iyikide almışım motor hala bende takır takırda gidiyo 1 senede dökülür diyenler şaşkınlıkla hala gittiğini görünce şok oluyodur.. ilk yıllarda metro motorun elinde yedek parça yok denecek durumdaydı hayati denebilecek parçalar bile sipariş üzerine geliyordu.. buda motorun bazen aylarca yatması anlamına gelmekteydi. Allah"tan ben rodosun yakınlığı sayesinde bu hendikapı aşabilmiş şanslı bir kullanıcıydım 2004 yılında global işe eli atınca ilk olarak yedek parçaya ağırlık verince hah bu motorun şimdi önünde japonlar bile duramaz dedim .. müşteri şikayetleri aldıkça global yetkilileri ile bağlantılar kurduk hemen hemen her sorunun ivedilikle müşteri memnuniyeti ile çözüldüğünü görünce markaya olan güvenim dahada arttı forumda bir çok arkadaşa markayı gözüm kapalı tavsiye ettim ..sağlam bir motor eee yedek parçasıda bulunabiliyo ve fiyatı emsallerine oranla daha düşük ve teknoloji yüksek olunca ilk başta çekinerek yaklaşanlar bile motora ısındılar.. bu arada satış pazarlamadan tutun , satış sonrası ile global cidden işe hırsla sarıldı.. çok büyük bir riskti başta bu işe girmek .. adı bilinmeyen bir motoru tantmak kolay dı oysa ama hyosung piyasada yedek parça sıkıntısı ile kötü bir ün yapmıştı geçtiğimiz 3 yıl içinde global bu kötü imajı sildi ..
Özellikle 250 cc kategorisinde motor bakanların nerede ise ilk tercihi hep hyosung oldu işin garibi 2. eldede tutan bir motor oldu diğer 250 lilik rakipleri fiyat olarak hyodan pahalı dahi olsa 2. elde fiyatları nerede ise aynı oldu ..
bir kullanıcı olarak hyoya güvenim tam .. ama bunun nedeni globalin 3 yılda verdiği çaba ve emek ..çünki motorun metro motor tarafından satıldığı yıllarıda biliyorum..Bir kullanıcı olarak pazarda bu denli tutmuş ve önü her geçen gün hızla açılan bu motorun el değiştirmesine taraftar değilim .. bir laf verdır dere geçerken at değiştirilmez denir... her şey tam yolunda giderken distirübütörü değişmek marka üstünde olumlu etki yapmaz . Korelilerin bunu görmesi ve geren müdaheleyi yapması en iyisi olacaktır..
global yetkilisi zaten gereken yazıyı yazmış marka 2015 e kadar elimizde diye .. Kralkan parayı basıp markayı globalden alsa dahi dediklerim geçerlidir..
Motosikleti: HYOSUNG RX125
Kan Grubu: A Rh+
Barış abi senin Hyo Kanuniye 1000 gayme tiko çalışır...:queen: