kumbağ gezisi mükemmeldi

tanıdık olarak tekirdağdan bi güner abiyi goruyorm fotoda baskada bişi yok :D

ümmet abi sende benim gibi yerinde duramıyosun bende boş kaldımmı nereye gideceyimi şaşırıyorum hep böyle devam et abi bizde peşinden geliyoruz :cat:

olcak iş değil yaa...kumbağ'a gidiliyor ve benım haberim yok...:pr: bugun butun gun bos bos oturdum...bilsem kosa kosa gelirdim valla :queen:

huseyin haberimiz yok çiçem Ümmet Amıcam fink atmış kumbagda Hıh:mrgreen::mrgreen:

yıllardır tekirdağ ve kumbağa gidemiyordum anılarım canlandı fotoğraflar için teşekkürler güzel ve uyumlu bir gezi olmuş sanırım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olcak iş değil yaa...kumbağ'a gidiliyor ve benım haberim yok...:pr: bugun butun gun bos bos oturdum...bilsem kosa kosa gelirdim valla :queen:
bugeziden benimde haberim yoktu davet ettiler beni yani misafirim,yoksa haberiniz kesin olurdu,geziyapçağım zaman enaz birhafta önceden topic açıyorum,ben sadece bugezinin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.

havada süperdi... güneş kendini gösterince insanın canı öle uzun yol çekiyorkiii di miii.... bende kızımla 23 nisan gösterilerine gittim.. tabi o çok eğlendi ama ben 3 saat güneş altında bağdat caddesinde... :pr::pr::pr: şimdi benim de canım şöle yeşillikli bi rgezi çekti... ağva, maşukiye ne bilim işte bişi yapmak gerek... kaderi de özlemişiz valla resimlerde görünce farkl ettim.. Hayırlı olsun bu arada yeni uçağın Kader :queen::queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
ummet abi harıkasın valla baya bir eglenmişe benziyorsunuz....
antep den selamlar.........

Güzel gezi, güzel dostluklar Transalpin arkasındaki çantada güzel onun markası nedir çok cancanlıymış yaaa!... bende istiyorum.Lütfen bilgii....

ümmet abi fena gazlıyodun abi otobanda :) resimlerinden çaldım abi :D bak abi ben sana demiştim motosiklet net ede üyeligim vardır diye şıp diye girdim:) abi bu sitenin tasarımı çok kötü ya karman çorman linki zor buldum :S her neyse abi gezi süperdi benim motor cok zorlandı ama saglık olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar