Kullanışlı,Rahat Motor Arıyorum Arkadaşlar Bütçem 4.5 Bin Tavsiyelerinizi Bekliyorum

beyler dalga geçiyor işte anlamadınız mı hala ya :) ben o arkadaşa 2003-2004 model zx6-r öneriyorum çok rahattır. süspansiyonları at arabası ve traktörden biraz daha iyidir :):) normalde cbr 600rr kullanmış ve 4-5 bin tl lik rahat motor arayan adama cbr 1100xx önerildiğinde, kardeş sen benle dalga mı geçiyorsun demez mi ? hem cbr 1100xx in 4-5 bin civarı olmadığını tahmin edemez mi bir insan :) yada cbr600rr kullanmış bir adam cbr1100xx e hızı nasıl diye sorar mı ? yakındır banlanman :)
Dostum belkide ilk motorudur hoşuna gitmiş almıştır pek bi bilgisi yoktur bilemeyiz ki tabi arkadaşın daha detaylı yazması lazımdı ama ilk konularda olur böyle:):rendeer: Adama artık The İzmir gibi muamele yapmayın yaw. Denizliden bizden adam:cherry:

arladaşım ben burda insanlarla dalga geçmiyorum ehliyetimi ağustos 2011 de aldım motor bilgim çok iyi değil ayrıca hondanın modellerinide bilmiyorum bütçem 30 bin tlydi ehliyetimi aldığımda bende cbr almaya karar verdim arkadaşların yardımıyla bunun neresi garip ??
Heee bak işte iŞTE BURADA KENDİNİ ELE VERDİNN EHLİYETİNİ YENİ ALDIN VE KENDİNDE DEĞİL BAK ALTINI ÇİZEREKDEN YAZIYORUM ARKAŞLARININ yardımı ile Bunlar nasıl bir arkadaşdır ki direk 600cc SS ile seni başlatmaya yöneltiyorlar yada 600 cc ile seni ölüme yönlendiriyorlar
Biraz mantık dışı gelmedimi size bu _??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekrar anlatayım hocam of bi çözemedik sorunu theizmir her kimse ben theizmir değilim arkadaşlar,arkadaşlarım 125 lik cbr yi önerdiler madem yarış motoru istiyorsun diye bende dedimki ben uraşmyım 125likle felan 600 lük alayım uzun kullanayım dedim ama yakıtı çok fazla yio . onun yerine cbf veya ybr alıp az yakıtla uzun yol yapmak istedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok kardeş scootarların yakıt tüketimi fazla . evet arkadaşlar karar olarak cbf 150 lik alıcam büyük ihtimal ama ybr dede kararsızım

tekrar anlatayım hocam of bi çözemedik sorunu theizmir her kimse ben theizmir değilim arkadaşlar,arkadaşlarım 125 lik cbr yi önerdiler madem yarış motoru istiyorsun diye bende dedimki ben uraşmyım 125likle felan 600 lük alayım uzun kullanayım dedim ama yakıtı çok fazla yio . onun yerine cbf veya ybr alıp az yakıtla uzun yol yapmak istedim
Heee Yani sana 125 lik önermişler acemisin diye daha yeni öğreniyon ehliyeti yeni altın direk 600cc ile başladınn hadi başlamayı anladıkda 600 cc sürdün ve çok yaktığını anladın öylemiii
Pehhh işte buna çok gülünür biliyomusun
Şu 100.000 kişinin üye olduğu forma git kime sorarsan sor bakayım hele bi 600cc ile başlayabilen olmuş mu diyee kaldıki senin hiç bir bilgin yok nasıl dengeliye bildin acaba _??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana özelden mesaj çekmeden önce bir besmele çek arkadaşım
öyle hacı hoca diyede hitab etme can sıkma
hadi güzelim hadi canım benim
yaşın kaçta ağustosta ehliyetlenip hondayı bile daha bilemeden 30 000 lirayı çat diye yiyorsun sen
olamamışsın daha olmada zaten
milletinde zamanını çalma boşuboşuna
zira ne yaptıkların nede yazdıkların motorun motorcunun ruhuna uymuyor

Kardeşim şimdi cbf 150 ve ybr 125 arasında kaldın sanırım son olarak. Bence bu durumda sahibinden.com da biraz incele. Hangisinin tipi hoşuna giderse onu al.
Cbf150 nin Ybr 125 den daha rahat olduğunu düşünüyorum.
Yakıt olarak Ybr 125 daha iyidir diye düşünüyorum.
Son olarak hızı bilemem ama biribirine yakındır heralde diyebilirim.

Bunlar benim görüşlerimdir. Kişiden kişiye değişir. Görünüş olarak ben ybr yi daha çok seviyorum. Son karar senin biraz forumlarda kullanıcı sayfalarında incele 2 motoruda nedir ne değildir öğrenirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyw. hocam teşekürler bilgilerin için

Forumdan Uzaklaştırıldı
hala bana mesaj çekiyorsun olmuyor
öncekini es geçtimde bunu arkadaşlarla paylaşayım cevabınıda buradan vereyim
mesaj şu

????

benimle insan gibi konuşmayı bil kardeş ben senin bildiğin insanlardan deilim tamammı. yalancıda ben deilim önce bi tipine bak soytarıya benziyosun

cevabıda bu sanırım admin gerekeni yapacaktır..

1 Tiple adam olunmaz olsaydı sen yakışıklısındır ama olamamışsın
2 onun adı avatar o ben değilim
3 ben olsamda tipsiz olsamda oradaki yaşlı bir adamın ve hiç olamayacağın kadar motorcu bir ADAMın resmi ben olduğumu sanıyorsun ama hacı hoca gibi hitap şekilleri seçiyorsun
4 soytarı senin ... dir
5
6
yazarım ama değmez

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeş sen neden benle uğraşıyorsun ? adminde neden benle uğraştığını görecektir kardeş bana bilip bilmeden yalancı diyorsun .

eyw. hocam teşekürler bilgilerin için
:cat::)Kolay gelsin bak bu arada Denizli MT de bi tane ybr paylaştım son sayfalarda görürsün denizli de o ybr bi bak istersen. 2. el 22000 km de. 2500 fiyatı. Ama sen bence ybr de karar kılarsan 2011 ybr 125 esd lere bak. Onlar daha bi güzel duruyo.

Heyy dostum sen ne saçmalıyorsun öyle Madem bi Konu açtın o konuya herkez yorum atma hakkına sahipdir bi dahada bana özelden msj felan atma canım anladınmı
Hem sana sormıyacam yorum atıp atmayacağımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam ben bakıyım oraya ..

Zaten Adminlerimiz ilgilendiler saolsunlar Bu arkadaş heralde Bize birr daha özelden yazılar yazamayacak :)

adam kabus gibi çöktü mt ye. amacını bi anlasak ona göre davranalım ama kendi halinde takılıyor. yarın yeni bir nick yeni bir başlıkla kabus devam edecek sonra her yeni üye potansiyel the izmir olacak.

arkadaş çakma üye mi değil mi anlayamadım ama konu bari bir işe yarasın.birilerine lazım olur belki.
4000-4500 arası vitesli motorlarda ;

konfor+ biraz daha heybetli görünüm + daha ucuz yedek parça+ 2 kişi yolculuklarda tork için
honda cbf 150

http://honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=commuter-cbf150&page=genel-bakis

bana göre eksileri,
manevrası kötü pejo minibüs gibi geniş mesafeden dönüyor.
yağ eksilttiğini söylüyorlar(ben kullanmadım )
ayak marşı yok. bu tip motorlar ekonomik maksatlı alındığı için kullanıcıları her zaman yepyeni akü kullanamıyor.

şehiriçi kıvraklık, + düşük yakıt tüketimi+ masrafsızlık + akıl almaz sağlamlık için
http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/125cc/ybr125.aspx

bu motor hakkında tarafsız olamayacağım ama eksisi performans(uzun yolda karşıdan esen rüzgara karşı) ve
aşırı pahalı orjinal yedek parça ücretleri diyebilirim.

tvs apache;

yüksek performans, güzel ses, sportif görünüm

http://www.tvsturkiye.com/

2007 modelini sadece birkaç km kullandım. titreşim ybr ve cbf ye göre fazla ama rahatsız etmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar