Kullanışlı,Rahat Motor Arıyorum Arkadaşlar Bütçem 4.5 Bin Tavsiyelerinizi Bekliyorum

cbr 1100 xx i tavsiye ederim yakıt tüketimi 100km de 3litre civarında adeta şehir içi trafiği için yaratılmış.4bin tl ye bulabilirsin bi bak derim,aradığın kesinlikle bu.
100km de 20liradan fazla yakarsa ben bişe bilmiyorum.Az yakar çok kaçar müthiş bir alet.Tam senlik.Cbf diyenlere kulak asma sen cbr600r kullanan birisin sana bu gider hem hesaplıda
world's_6_fastest_motorbikes_honda_cbr_1100xx_blackbird.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anladım hocam peki hız bakımından nasıl ?

hocam dalga mı geçiyosun ya :) felon senin ciddi olmadığını anlamış seni tiiye almış hiç 1100xx 100 kmde 3 litre yakar mı cbf 150 mi bu :D eğer sen gerçekten cbr600rr kullanıcısı olsaydın felonun yorumunun ne derece ciddi olduğunu anlardın. gereksiz şeylerle meşgul etmeyin insanları ya güldüm hakkaten :) 1100 xx hızlı gitmez kardeş yokuş aşağı üzerine kapanarak 120 görebilir ancak :D iki kişi yokuşlarda bayılır, ben cbr 125 ile geçiyorum 1100xx i :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam yanlışım varsa düzeltinde honda cbr1100xx adı üstünde 1000 lik motor hız yapacağı kesin bişey ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar ben sizin neden böyle davrandığınızı anlayamıyorum ya ???

hocam yanlışım varsa düzeltinde honda cbr1100xx adı üstünde 1000 lik motor hız yapacağı kesin bişey ..
Adı üstünde binlik olmuyor işte öle bak mesele kawasaki 1700 voyager oda adı üstünde tammmmmm 1700cc ama taş çatlasa motor dağılsa yapacağı max hız 180 200 dür Kullanım amacına göre değişiyor o senin adı üstünde dediğin tmm cbr 1100 xx uçar 300 ve ötesi ama her adı üstünde 1000 lik böle olmuyo cicim :cherry:

Kardeş sen hızlı bi motor mu arıyosun yoksa hız önemli değil az yaksın rahat olsun mu diyosun. Çünkü gerçekten sahip olduğun motordan inip cbf150 ye binmen biraz garip olcak. Ama hani bu motorumu satıyorum üstüne birazda elimde para olsun o yüzden bu şekilde motor arıyorum diyosan cbf150 aradığın bi motordur. Ya da 2011 ybr 125 bakabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
şöle anlatayım hocam şimdi elimde cbr600r var ama yakıt çok fazla yiyor ben denizli içi kullanıcam yeni alacağım motoru.yakıt sarfiyatı az olsun 140-150 de gördümü hız olarak birazda konforlu oldumu tamamdır

arkadaşlar ben sizin neden böyle davrandığınızı anlayamıyorum ya ???
Dostum şimdi dün burda bi arkadaş vardı The İzmir nickli. Kendisi ard arda bir sürü konu açtı. Ondan sen kendini tanıtmadan böyle konulara girince arkadaşlar kıllandı:cherry: Sen kafana takma:cat: Arkadaşlar arkadaşımız denizliden bea The İzmir değil rahat olun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hala Anlamadım theizmir olayını neyse. yardımlarınız için teşekürler

şöle anlatayım hocam şimdi elimde cbr600r var ama yakıt çok fazla yiyor ben denizli içi kullanıcam yeni alacağım motoru.yakıt sarfiyatı az olsun 140-150 de gördümü hız olarak birazda konforlu oldumu tamamdır
Tamam kardeşim o zaman cbf konfor ve yakıt bakımından aradığın motordur. Hız konusunda 140-150 çıkmaz ama bi 120 der hani.:cherry:

beyler dalga geçiyor işte anlamadınız mı hala ya :) ben o arkadaşa 2003-2004 model zx6-r öneriyorum çok rahattır. süspansiyonları at arabası ve traktörden biraz daha iyidir :):) normalde cbr 600rr kullanmış ve 4-5 bin tl lik rahat motor arayan adama cbr 1100xx önerildiğinde, kardeş sen benle dalga mı geçiyorsun demez mi ? hem cbr 1100xx in 4-5 bin civarı olmadığını tahmin edemez mi bir insan :) yada cbr600rr kullanmış bir adam cbr1100xx e hızı nasıl diye sorar mı ? yakındır banlanman :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
anladım hocam 120 de işimi görür aslında ya :) çok nadir uzun yolada çıkarım ama cbf yle

Forumdan Uzaklaştırıldı
arladaşım ben burda insanlarla dalga geçmiyorum ehliyetimi ağustos 2011 de aldım motor bilgim çok iyi değil ayrıca hondanın modellerinide bilmiyorum bütçem 30 bin tlydi ehliyetimi aldığımda bende cbr almaya karar verdim arkadaşların yardımıyla bunun neresi garip ??

anladım hocam 120 de işimi görür aslında ya :) çok nadir uzun yolada çıkarım ama cbf yle
cbf uzun yolda götürür sen canını sıkma. Konfor,yakıt, hız da dediğim gibi aradığın bi motor. Biraz araştır derim. Cbf ve ybr kullanan arkadaşlarla özelden görüş sor bilgi verirler sana.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlız bu ybr ile cbf arasına kararsız kaldım :thumright hangisi daha iyidir sizce ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu o değilse
bende ben değilim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar