Kullanılıp atılmak diye buna denir

Arkadaşlar az önce işten çıkarıldığım haberini aldım sebep olarak hiç birşey gösterilmedi daha doğrusu arkadaşım aracılığla çıkarıldığımı öğrendim Ona elemanın fazla olduğunu ve 5-6 kişinin çıkarıldığını söylemişler çalıştığım yer Türkiye çapında bilinen bi marketti ama ismini söylemek istemiyorum yarın detayları öğrenmek için gidecem benim yerimde siz olsanız ne yapardınız en azından çıkarıldığımın yüzüme söylenmesini isterdim ::angry2::::angry2::::ranntign

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu şirkette ne zamandır çalışıyorsun.

evet kötö bişi allah hayırlısını nasip etsin ama üzülme derim vardır bir hayır
çünkü benimde başımdan geçti buna benzer bişi ama çok iyi oldu ilk başta özüldüm tabi ama iyi oldu kendime ufak bir iş kurdum çok az bi sermayeyle ve zamanla işim iye giti ve allaha şükü şu an iyi işim borç larımı ödedim başkasının işinden ve minetinden kurtuldum en önemlisi ..çabalayana allah her zaman rıskını verir aç ve muhtaç kalmaz döröst olduğun sürece kardeşim şükür et allah sağlık versin .inşallah en yakın zamanda çok daha iyi işler yaparsın üzülme .:rendeer:

evet kötö bişi allah hayırlısını nasip etsin ama üzülme derim vardır bir hayır
çünkü benimde başımdan geçti buna benzer bişi ama çok iyi oldu ilk başta özüldüm tabi ama iyi oldu kendime ufak bir iş kurdum çok az bi sermayeyle ve zamanla işim iye giti ve allaha şükü şu an iyi işim borç larımı ödedim başkasının işinden ve minetinden kurtuldum en önemlisi ..çabalayana allah her zaman rıskını verir aç ve muhtaç kalmaz döröst olduğun sürece kardeşim şükür et allah sağlık versin .inşallah en yakın zamanda çok daha iyi işler yaparsın üzülme .:rendeer:

inşallah kardeşim ramazan bayram demeden çalıştırdılar sesimizi çıkarmadık bunların yüzünden bu sene hayatımda ilk defa bayram namazına gidemedim ama vardır bi hayır bakıcaz artık duruma

inşallah kardeşim ramazan bayram demeden çalıştırdılar sesimizi çıkarmadık bunların yüzünden bu sene hayatımda ilk defa bayram namazına gidemedim ama vardır bi hayır bakıcaz artık duruma

dediyim gibi herşey bitmiş deyil hayat fırsatlarla ve süprizlerle doludur inşallah tez zamanda işine geri dönersin :cat:

Dostum öyle bir memlekette yaşıyoruz ki,
iş yapacam deyipte yurdun çöplerını satanı dahı duyduk,
evet ülkemiz çöp ithal edıyormuş,
bır ara tv haberlerınde dahı vardı,
ama millet olarak hanı derlerya tabiri aiz ise,
AÇ ZENGİNLERDENİZ diye,

adamın borçları gırtlağa kadar,
evınde yemek alacak parası yok,
ama iş buluncada,
yk onun kiri var,
yok bunun pası var,
bu iş ayakta,
bu iş batakta,
deyipte çalışmayan bir milletiz.

allah yardımcın olsun,
arkadaşında Dediği gibi her işte hayır vardır...

bence hemen mahkemeye başvur ve davacı ol artık işçi çıkartmak o kadar kolay deil emin ol kazanırsında

evet işini seviyorsan geri dönme davası aç, memnun değilsen tazminat vermeleri gerekir vermezlerse hem maddi hem manevi tazminat davası aç. ama Allah rızkını öyle de böyle de verecektir üzülme.

Tazminatını alırsın arkadaşım ; ÖYLe kolay seyler değil bunlar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende işten çıktım takmıyorum sende çok üzülme bunda da bir hayır vardır de bende iş yerinde herşeyi yapıyordum hiç sesi çıkartmadan ama insan oğlu çiy süt emmiş sen ağzınla kuşta tutsan işte hazin son eğer haksız sebepten dolayı çıktın ise dava aç şirket çıkardığına göre tazminatınıda versin allah hakkında hayırlısını eylesin belki çok daha güsel bir yerde çok daha ii bir iş bulursun

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum dahada eleman çıkartmaya devam ediyorlarlar biz ilk postaymışız Makro market zor öder hakkımızı

Arkadaşlar az önce işten çıkarıldığım haberini aldım sebep olarak hiç birşey gösterilmedi daha doğrusu arkadaşım aracılığla çıkarıldığımı öğrendim Ona elemanın fazla olduğunu ve 5-6 kişinin çıkarıldığını söylemişler çalıştığım yer Türkiye çapında bilinen bi marketti ama ismini söylemek istemiyorum yarın detayları öğrenmek için gidecem benim yerimde siz olsanız ne yapardınız en azından çıkarıldığımın yüzüme söylenmesini isterdim ::angry2::::angry2::::ranntign

ver adresi basalım mekanı :mrgreen:şaka bi yana böle bi terbiyesizlik gerçekten olmazz

arkadaşım sana ilk yorumum dada dedim git davanı aç kazanacaksın emin olllll

Tazminatını alırsın arkadaşım ; ÖYLe kolay seyler değil bunlar..

eğer işten atılmaya kusuru varsa zorla istifa mektubu da yazdırtabilirler. şuan çalıştığım yerde bu şekilde oldugu duyumunu aldım.

arkadaşım sana ilk yorumum dada dedim git davanı aç kazanacaksın emin olllll

ülke genelinde bişey bu işten çıkarılma. her sektörde var. allah sonumuzu hayır etsin.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Bu işin yasası, kanunu var.

Eğer sağlam bir gerekçeleri yoksa tazminat alırsın... :cat:

İşin peşini bırakma...

allah bi kapıyı kapatır diğerini açar derler yaa buna inan dostum.. iiyi günler çok yakında :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar