- Konu Yazar
Arkadaşlar, scooter'ım için (kymco like 125) (şu "scooter"a da bir Türkçe isim verilse iyi olur) alarm almayı planlıyorum. Kullandığınız alarm markaları nedir? çok pahalı olmayanlarda. (50 lira civarına mesela) motoru çalıştırıp durdurmasına gerek yok. Motorun çalınmasına caydırıcı etkisi olsun, üstüne oturulmasını engellesin yeter.
hepsiburada'da carub ve cyclone'un modelleri var 40-50 lira arasına. ne dersiniz? montaj gerektirmeyen alarmlardan düşünmüyorum. pili değiştirmekle uğraşmak istemem.
Alarmla ilgili çeşitli konular açılmış ama marka belirtilmemiş. Forum kullanıcıları olarak nasıl bir motosiklet markası vermekten çekinmiyorsak kask, kilit ve alarm konusunda da marka ve model vermekten çekinmeyerek idealine yönlendirelim kullanıcıları.
Tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.
hepsiburada'da carub ve cyclone'un modelleri var 40-50 lira arasına. ne dersiniz? montaj gerektirmeyen alarmlardan düşünmüyorum. pili değiştirmekle uğraşmak istemem.
Alarmla ilgili çeşitli konular açılmış ama marka belirtilmemiş. Forum kullanıcıları olarak nasıl bir motosiklet markası vermekten çekinmiyorsak kask, kilit ve alarm konusunda da marka ve model vermekten çekinmeyerek idealine yönlendirelim kullanıcıları.
Tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler.