Küçükte Olsa İlk Gezim

Mali bana uğramadın bugün. Bekledim gelirsin 2 laflarız diye.. İyi git şimdi sen özle biraz motoru. Gelince ara beni. Az gezdireyim seni... :-D
Abi aklıma geldi vallahi de şu gezi işi çıktı sonrada hemen motoru koyacak yer muhabbeti sonrada otobüs için hazırlık kusuruma bakma yaaa vallahi özür dilerim gelince gelicem abi yanına aklımda

Evet ömür boyu motor kullanmak istiyorum ve emin olun bilinçli bi motorcu olucam mt ailesinin istediği gibi :) Ben bunu sizlerden öğrendim.

Bu bilince ulaşmış gençleri görmek bizleri sevindiriyor. Ömür boyu motosiklet kullanmayı istemek, kurallara uymak ve tam korumanın bilincine varmış olmak demektir. Gerisi tevekkül.

Bu bilince ulaşmış gençleri görmek bizleri sevindiriyor. Ömür boyu motosiklet kullanmayı istemek, kurallara uymak ve tam korumanın bilincine varmış olmak demektir. Gerisi tevekkül.
Bunların hepsi sizlerin sayesinde ben bu yüzden hepinize bütün mt ailesine,mt aileme çok teşekkürler ediyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Harikasınız Gençler , Allah yüzünüzden gülümsemeyi, kafanızdan kaskı eksik etmesin :)

Tekerin düz bassın arkadaşlar, özendik vallahi sizlere bu karlı günlerde.
Güzel bir ekip olmuş, bunun gerisi gelecek sanırım :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar bu soğuk kış gününde gerçekten çok güzel bir aktivite olmuş ve tabiri caizse yalana yalana baktım sağolun yani çok kötüsünüz :cherry::p

muhabbete zaten diyecek yok ayrıca koruma ekipmanların olmaması , diye bir cümle tabiki kurmayacağım kendi güvenliğiniz için olduğunuda söylememe gerek yok bunlar maddi imkanlarla olacak işler , ben çok eminimki ilk fırsatta alırsınız, inşallah , kazasız sürüşler dilerim,

güzel gezi paylaşım için teşekkürler...:cherry:

Harikasınız Gençler , Allah yüzünüzden gülümsemeyi, kafanızdan kaskı eksik etmesin :)
Saolasın Okan abi amin.Allah herkesin yüzünden gülmeyi eksik etmesin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

Tekerin düz bassın arkadaşlar, özendik vallahi sizlere bu karlı günlerde.
Güzel bir ekip olmuş, bunun gerisi gelecek sanırım :cat:
İnşallah gelecek planlarımız var yaz ola hayrola :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------

arkadaşlar bu soğuk kış gününde gerçekten çok güzel bir aktivite olmuş ve tabiri caizse yalana yalana baktım sağolun yani çok kötüsünüz :cherry::p

muhabbete zaten diyecek yok ayrıca koruma ekipmanların olmaması , diye bir cümle tabiki kurmayacağım kendi güvenliğiniz için olduğunuda söylememe gerek yok bunlar maddi imkanlarla olacak işler , ben çok eminimki ilk fırsatta alırsınız, inşallah , kazasız sürüşler dilerim,

güzel gezi paylaşım için teşekkürler...:cherry:
İrfan abi baştada dediğim gibi ekipmanlarımız eksikti bunun için tüm mt ailesinden özür diliyorum.En yakın zamanda ceket,dizlik,boyunluk,eldiven ve ayakkabı alacağım.Bu arada abi harikasın yaptığın şeyleri takip ediyorum ve senide çok çok çok tebrik ediyorum :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Saolasın Okan abi amin.Allah herkesin yüzünden gülmeyi eksik etmesin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

İnşallah gelecek planlarımız var yaz ola hayrola :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------

İrfan abi baştada dediğim gibi ekipmanlarımız eksikti bunun için tüm mt ailesinden özür diliyorum.En yakın zamanda ceket,dizlik,boyunluk,eldiven ve ayakkabı alacağım.Bu arada abi harikasın yaptığın şeyleri takip ediyorum ve senide çok çok çok tebrik ediyorum :)

sağolasın kardeşim :) ayrıca özüre gerek yok bence herşey kendi güvenlik ve sağlığınız için inşallah durumun elveriri ve bir an önce alırsın , kendine iyi bak :)

ilk geziler doyumsuzdur. sonra sonra kabak tadı veriyor.
güzel bir gezi olmuş.

Güzel gezi olmuş ;) Zamanla daha güzellerini yaparsınız inşşallah. Bu arada arkadasın motora degil deveye sevdalanmış herhalde :) fazla samimi pozlar vermiş :)

Güzel gezi olmuş ;) Zamanla daha güzellerini yaparsınız inşşallah. Bu arada arkadasın motora degil deveye sevdalanmış herhalde :) fazla samimi pozlar vermiş :)
ha ha ha :) hiç sorma yaaa devede aşırı sıcak kanlıydı ama hepimize okşattı kendini :)

Biz her pazar gezi düzenliyoruz (tabi havalar güzel olunca) bir tane bile fotoğraf çekip paylaşmak aklımıza gelmedi..:pr: ne biçim insanız :sunny:
Kısa ama güzel bir gezi olmuş Allah muhabbetinizi eksik etmesin, yolunuz açık tekeriniz düz bassın arkadaşlar. :cat:

Biz her pazar gezi düzenliyoruz (tabi havalar güzel olunca) bir tane bile fotoğraf çekip paylaşmak aklımıza gelmedi..:pr: ne biçim insanız :sunny:
Kısa ama güzel bir gezi olmuş Allah muhabbetinizi eksik etmesin, yolunuz açık tekeriniz düz bassın arkadaşlar. :cat:
Teşekkürler bidahakinde çekersiniz artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar