Küçükte Olsa İlk Gezim

Evet arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi motorumla ilk gezimi bugün yaptım.Gerçekten de bugün dünyanın en mutlu adamı gibi hissettim kendimi yıllardır hayalini kurduğum şeyi gerçekleştirdim çok mutluyum :).Ekipmanlarımız tam deildi ama kasklarımızı ihmal etmedik en kısa zamanda ekipmanlarımı tamamlayacağım bunu sizlerden öğrendim ama bu gezimiz böle oldu şimdiden bütün mt ailemden ekipmanımın eksik olmamasından dolayı özür diliyorum (söz zamanla tamamlayacağım).
Buyrun fotoğraflar:

Öncelikle toplanıyoruz...

Çay içmeye gitmeyi planlayıp yola koyuluyoruz.Ve kısa süre sonra çay içeceğimiz yere geldik.
Güzeller güzeli 2 tane cbf soldaki uzun korumalı olan benm bebeğim :)

Ve agresif duruşuyla tvs karşınızda :)

Oturuyoruz ve başlıyoruz sohbete

Bi bakıyoruz ooo oturalı saatler olmuş tabi sohbet güzel kimse farkında deil ve kalkıyoruz tabi önce bi hesap muhabbeti
--Hesaplar benden!!!
Oooo hayatta olmaz benden!!!
--Bırakın birader ben ödücem gibi gibi :)

Olay çözüldükten sonra herkez motorunun başına :)

Ve çıktık yola

Yol alırken birde bakıyoruz bir deve sahibiyle hemen duruyoruz.En sağdaki gri kasklı benim

Buda deve ve kardeşim gibi sevdiğim can dostum Necati oda benim sayemde motora merak saldı :)

Ve tekrar yola çıkıyoruz

Biraz daha dolaştıktan sonra birbirimizle vedalaşıp(ben bu gece yola çıkıp Kütahya'ya gidiyorum otobüsle tabi:)) evlerimize ayrılıyoruz.Arkadaşlar gezimiz bu kadar kısa ama eğlenceliydi bende sizlerle paylaşmak istedim Allah başka gezilerin fotoğraflarını paylaşmayı nasip eder inşallah herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim.Allah herkezin gönlüne göre versin...

İnşallah bende bigün ilk gezime çıkarım tekerin hep düz bassın...bu arada tvs kaç model çok hoşuma gitti..

ilk gezin hayırlı olsun ileride daha uzunlarıda olur :):):) BABADURU tvs yeni kasa olarak 2011 başka yok zaten :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş ortamı olunca yarım saatin bile tadına doyum olmaz.Neşeniz eksilmesin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza bela vermesin. Sende motorun üzerinde iken kendini özgür hissediyorsun demek ki.

güzel gezi olmuş bakalım ben ne zaman çıkcam ilk gezime senin gibi heyecanla paylaşcam kesin:cherry:tebrikler.

Her şey küçükten , büyür:cat: önemli olan kazasız belasız sürüş yapmak . Daha sonra zamana ,zemine ,maddiyata , ortama göre çemberi genişlete genişlete daha büyük turlara gaz açarsınız inşallah. Uzun yıllar boyu motor sürmek istiyorsanız lütfen motoru kurallarına göre sürün . Herşey gönlünüzce olsun genç motorcular hoşçakalın :cat:

paylaşım için teşekkürler.. :)
siz motora biniyorsunuz ya biz napalım..kar aldı başını valla ..motor 1 haftadır garajda :salut:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tebrikler.
Kasklar kafada,muhabbet 10 numara, daha ne olsun.
Bizi umutlandiriyorsunuz gençler.:cat:

Her şey küçükten , büyür:cat: önemli olan kazasız belasız sürüş yapmak . Daha sonra zamana ,zemine ,maddiyata , ortama göre çemberi genişlete genişlete daha büyük turlara gaz açarsınız inşallah. Uzun yıllar boyu motor sürmek istiyorsanız lütfen motoru kurallarına göre sürün . Herşey gönlünüzce olsun genç motorcular hoşçakalın :cat:
Evet ömür boyu motor kullanmak istiyorum ve emin olun bilinçli bi motorcu olucam mt ailesinin istediği gibi :) Ben bunu sizlerden öğrendim.

çok güzel çok güzel. bizimle bunu böyle içten paylaşmak istiyorsan mt ailesinin sağlam bi üyesisin demektir. :D ALLAH herkese böyle tatlı zevkli geziler. güvenli sürüşler nasip etsin inş.

çok güzel çok güzel. bizimle bunu böyle içten paylaşmak istiyorsan mt ailesinin sağlam bi üyesisin demektir. :D ALLAH herkese böyle tatlı zevkli geziler. güvenli sürüşler nasip etsin inş.
Çok teşekkürler inşallah.Allah tüm motosiklet severlere güvenli sürüşler nasip etsin :)

Mali bana uğramadın bugün. Bekledim gelirsin 2 laflarız diye.. İyi git şimdi sen özle biraz motoru. Gelince ara beni. Az gezdireyim seni... :-D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar