- Motosikleti
- VFR1200X
Bende asker çocuğuyum. Kara kuvvetleri astsubaylık mülakat sınavına girmeye hak kazanmıştım ama bizimkiler hiç istemiyordu. Peder beyle gittik balıkesire ama mülakatlarda elendim. Dün gibi hatırlıyorum pek üzülmedim ama biraz gururum incinmişti galiba. Dönüşte yol boyunca konuşmamıştım. Daha sonra üniversite yıllarının tadını çıkardım. Şimdi okuduğum bölümden alakasız bir meslekte bazen ezilerek bazen yıpranarak ama aç kalmayarak yuvarlanıp gidiyoruz. Dönüp baktığımda geriye iyiki astsubay olmamışım diyorum. Varsın "dandirik" üniversitesinin "saçmalık" bölümden mezun olduktan sonra sana asgari ücret teklif etsinler. Sivil hayatın gözünü seveyim. İpimle kuşağım aynı renk...asker çocuğuyum. babam ast. subay emeklisi. terör belasının ne olduğunu iyi bilirim içlerinde büyüdüm. o korkuyla yaşadım 8 yaşıma kadar. lise çağıma kadar asker olmak istedim... ortaokuldan sonra sınavı kazandım ast subaylığa hak kazandım ama babam subay olmazsam göndermek istemediğini söyledi. bende dinledim; sonra lise3te ablam sayesinde gördüğüm üniversite hayatı beni çok cezbetti ve şu anda üni 3. sınıftayım. ve 2 yıldır diyorum kendi kendime, iyi ki asker olmamışım çünkü yeni dünya düzeninin bir dişlisi, ya da işleyişine yardımcı olan bir piyon olmak istemezdim. şu anda askere bile gitmek istemiyorum birileri, bir kaç ülke, bir kaç tüccar zenginliğini kaybetmesin diye canımı yok yere veremem.