evet gelmiştim resimler bu başlıkta ama hangisayfada onu bilmiyorumümmet abi sanırım havran motor dostlerına da konuk olmuştun. bizim fotoğraflar nerede?
teşekkürler oaraya gelmiştim çayırbaşına ferdinin yanına ilgilenmişti sağolsun.:cat:tebrik ederim. yolunuz açık olsun,herkes sizi tanıdı. maddiyat ve maneviyat 2. sırada torbalıd an geçerseniz beklerim.
tebriğin için sağol,ilk motorla yani mondıal 125 mt ile ilktura başladığımda hiç arıza yapmadan 7300 km gitmiştim ilk arızası eksozdu mardinde bozulmuştu,13200 de ise çorumda kayış kopmuştu,14000 ve 41000 km lerde ikisefar motor yapmıştık 71000 de satmıştım.slm ümmet abi seni en içten dileklerimle tespit ediyorum motorun hiç arıza yapmadan kaç km yol gitti ilk etapta
kadeşim cesur iyidileklerin için sağol,zamanım ve sorumluluğum olmadığı için sürekli kafam estiğinde gezme imkanları buluyorum,motoru olan herkes sanırım gezmek ister,ama sorumlulukları ve imkanları yüzünden olmuyor ben bukonuda biraz şanslıyım,izmir mt ye gelince orası benim ilkgöz ağrım bu siteyle sizlerin sayesinde tanıştım çokta iyi olmuş yalnızlıktann kurtuldum sayenizde,selam olsun .izmir mt ye :rendeer::rendeer::rendeer: ::tutkuy::::thanks::bestmt:ümmet abimiz bir efsane ve bütün motorcuların gururudur onunla gurur duyuyoruz allah daima yolunu açık etsin tekerin yere düz bassın izmir mt için özelsin saygılar .:rendeer:cesur.
deme böytle rahmi abi çok utanıyorum ben sadece üzerime düşeni yaptım sizin bana yaptığınızın 10 da birini yapmadım,izmir mt nin bana azmı yardımı oldu,hatırlasana rahmi abi mt nin yıldönümünde sen hepimizi çiftliğine davet etmiştin azşeymiydi o ziyafet,oysa siz istanbula geldiğinizde ben sizleri çok yalnız bıraktım otele gidiş gelişlerinizde yanınızda olmalıydım,özür dilerim.:rendeer::rendeer::rendeer:Türkiyede kaç tane Ümmet Perkitan olabilir, Dünyada kaç tane olabilir. Aslında bu tam belgesellik bir olay Ümmet kardeşim gerçekten gezgin ruhlu bir insan ,kendisine sabit bir iş versen ne kadar dayabilir bilemem ama gece yatağına girdiğinde yine yolların hayalini kurduğundan eminim. İstanbulda bizim için kendini parçaladı sağolsun her tarafa koştu yetişti. Yeni motorun da hayırlı uğurlu olsun Ümmetcim. ALLAH yolunu daima açık etsin.:cat:
başladım yavaş yavaş kısa turlara ama öle eskisi gibi uzyamıyom enuzak antebe kadar gittim:queen:ümmet abi yeni motorunla ne zaman çıkcan yollara yamahayla