küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etmiyom valla motor kapalı garajda ben otelde keyif yapıyoruz sabah kalktığımızda hava güzel olursa devam etçez.olmazsa sonra gitçez.engin abicim geçen hafta birlikte t.dağa gittik sen bu hafta şileyede gidersin artık.:cat: :pr:

bu haftada şiledeydik eksikliğini hissettik

yolun düşerse bekleriz buralara

hayırlı yloculuklar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Ümmet abi Çanakkale' ye tekrar gelirsen biraz erken haber ver:queen: En kısa zamanda bekleriz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
anlatılmaz yaşanır vallaa dayı bi harikasın bende antalya-izmir yapacam benim canavarla gaza geldim seni görünce...:mrgreen:

27.03.2007 Ümmet abi Adana'da

Merhaba

Ümmet abimiz 27.03.2007 tarihinde Adana'ya tekrar geldi. Kendisiyle sohbet ettik özlem giderdik. Kendisine iyi yolculuklar diliyorum. Yolun açık olsun abi.

Geceden birkaç fotoğraf.

Görüşmek üzere.

Bakılması gereken bir topic.
Topicte resmen bir tarih yatıyor.
Yolun daima açık olsun ümmet abi.

taaa tunceli pülümür e gitmiş hay maşallah askerler ve komandoları gormusmu ki allah acil şifalar versin

motorcu olupta seni tanımıyan insan az vardır ümmet abi. eli öpülcek adamsın.:rendeer:

harika bir gezi. herşey bir yana önemli olan kafaya koymakmış. tebrikler ve saygılar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dün bizim toplantımızdaydı...Biraz sıkıldı Ümmet abi hissettim bunu:)Toplantılar sıkıcı oluyor açıkcası...Orada çoğu kişiyi tanıyor olmamıza rağmen biz bile sıkılıyoruz bazen:) Geziler eğlenceli oluyor fakat toplantılar için aynı şeyi söyleyemiyeceğim...Çok muhabbet etme fırsatı bulamasakta aramızda seni görmekten ben kendi adıma mutlu oldum:rendeer:

(Giderken sende ehliyet varmıydı abi diye soran bendim:) Uzun saçlı olan...)

Nostalji yaptım...Heeey tuncer heeey...Demek uzun saçlı olan ha.....:queen::queen::queen::queen:

2 sene olmuş yazılalı, tesadüfen buldum, walla helal olsun.
Şimdi nerede ne yapıyor acep?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar