Denizli'den Ümmet Perkitan Geçti
Denizli'ye de uğradı Ümmet Perkitan. Birkaç sorun dışında elimden geldiğince abime yakışır ağırlamaya çalıştım. Fotograf makinasından silinen pozlar biraz zamanımızı aldı, geri dönüşüm programları, fotografcılar vs. halledildi.
50 yıllık mücadeleyle dolu bir yaşam.Yaşanılan tecrübeler ve kendini yollara vurma süreci. Kar kış demeden, Gidilen kilometrelerce yol, doğudan batıya, kuzeyden güneye arşın arşın katedilen topraklar.
Ümmet Perkitan'ın ilk Türkiye turu değil bu tabiki. daha önce defalarca gezmiş memleketi karış karış. motosikleti yokken yaya olarak gezermiş. Bu felsefesi olmus onun, hayata karşı, ters giden birşeylere karşı kendince bir duruşu, bakışı olmuş.
"Kendi Kendime söz verdim, Türkiye'de motosiklet sürmediğim yol, basmadığım toprak parçası kalmayacak"
ÜMMET PERKİTAN
Ve Sonuç..(ver Müziği Baba !)
HABUR SINIR KAPISI::sas::
ÖĞRENCİSİ OSMAN GÜRBÜZLE FERİBOTTA
ARDAHAN'DA HAVA KARLI, SİSLİ AMA ENGELMİ USTAYA
ÜMMET PERKITAN'IN GEZİLERİ SIRASINDA UĞRADIĞI MONDIAL BAYİ VE SERVİSLERİNİN BİR KISMI
VE ÜMMET ABİNİN MELEKLERİ
SAOLSUN HEPSİ
ÜMMET PERKİTAN YAKINDA KIBRIS YOLCUSU
BU FOTOGRAFLAR BENDEKİLERİN BİR KISMI İDİ. ONUN YAPTIGI YOLLAR UGRADIĞI YERLER FOTOGRAFLAMAKLA BİTMEZ. BU SADECE KÜÇÜK Bİ TANITIM KAFANIZDA CANLANMASI İÇİN. BEN USTAMI TANIDIM GURUR DUYDUM ONUR DUYDUM. ÖVGÜYÜ SEVMEZ BANA KIZMASIN. UMARIM ONUNLA TANIŞIP EN AZINDAN YOLCUĞUNUN BİR ANINDA ONA
"BİZDE BURDAYIZ ABİ, YOLLARDA YALNIZ DEĞİLSİN"
MESAJINI HİSSETTİRİRSİNİZ !.
DENİZLİDEN SAYGILARIMLA!.
Ümmet Perkitan Thumbnail
Ümmet Perkitan Avatar