küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi helal olsun yıllardır hayalini sürdüğüm şeyi yapıyorsun ya gıpta ediyorum sana...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
setr74' Alıntı:
abi 09.07.2006 da 45215 km şu an 49452 yani 4035 km Ankarayı boşverdimde artık ne zaman yurt dışına çıkacaksın onu merak etmeye başladım :cat:
pazartesi 06.30 da kıbrısa hareket başlıyor 20 günde gider gelirim herhalde

NicemaN' Alıntı:
abi helal olsun yıllardır hayalini sürdüğüm şeyi yapıyorsun ya gıpta ediyorum sana...
bu gibi işlerde malıyetten çok zaman önemli .zaman buldunmu sende yaparsın

Son düzenleme:
Denizli'den Ümmet Perkitan Geçti

Denizli'ye de uğradı Ümmet Perkitan. Birkaç sorun dışında elimden geldiğince abime yakışır ağırlamaya çalıştım. Fotograf makinasından silinen pozlar biraz zamanımızı aldı, geri dönüşüm programları, fotografcılar vs. halledildi.

50 yıllık mücadeleyle dolu bir yaşam.Yaşanılan tecrübeler ve kendini yollara vurma süreci. Kar kış demeden, Gidilen kilometrelerce yol, doğudan batıya, kuzeyden güneye arşın arşın katedilen topraklar.

Ümmet Perkitan'ın ilk Türkiye turu değil bu tabiki. daha önce defalarca gezmiş memleketi karış karış. motosikleti yokken yaya olarak gezermiş. Bu felsefesi olmus onun, hayata karşı, ters giden birşeylere karşı kendince bir duruşu, bakışı olmuş.

"Kendi Kendime söz verdim, Türkiye'de motosiklet sürmediğim yol, basmadığım toprak parçası kalmayacak"
ÜMMET PERKİTAN

Ve Sonuç..(ver Müziği Baba !)

phot0004rv9.jpg

phot000260ql8.jpg

phot000259as3.jpg

phot000258cr5.jpg

phot000241jo5.jpg

f132pl2.jpg

f131pf5.jpg

f136yr2.jpg

phot000252ap7.jpg

HABUR SINIR KAPISI::sas::
phot000236fu4.jpg

ÖĞRENCİSİ OSMAN GÜRBÜZLE FERİBOTTA
ummethocaogrencisiosmangurbuzleferibotdahc2.jpg

ARDAHAN'DA HAVA KARLI, SİSLİ AMA ENGELMİ USTAYA
phot000257xq7.jpg

ÜMMET PERKITAN'IN GEZİLERİ SIRASINDA UĞRADIĞI MONDIAL BAYİ VE SERVİSLERİNİN BİR KISMI
phot000253iv1.jpg

phot00026612312312xs3.jpg

q3raedfil9.jpg

909okjniz2.jpg

llllllllllllii9.jpg

mmmmmmmmmmmed7.jpg

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrjw7.jpg

VE ÜMMET ABİNİN MELEKLERİ :) SAOLSUN HEPSİ

meleklerml1.jpg

eeeeeeeegi5.jpg

ffffffffffffmc7.jpg

gggggggggqo2.jpg

ÜMMET PERKİTAN YAKINDA KIBRIS YOLCUSU
BU FOTOGRAFLAR BENDEKİLERİN BİR KISMI İDİ. ONUN YAPTIGI YOLLAR UGRADIĞI YERLER FOTOGRAFLAMAKLA BİTMEZ. BU SADECE KÜÇÜK Bİ TANITIM KAFANIZDA CANLANMASI İÇİN. BEN USTAMI TANIDIM GURUR DUYDUM ONUR DUYDUM. ÖVGÜYÜ SEVMEZ BANA KIZMASIN. UMARIM ONUNLA TANIŞIP EN AZINDAN YOLCUĞUNUN BİR ANINDA ONA
"BİZDE BURDAYIZ ABİ, YOLLARDA YALNIZ DEĞİLSİN"
MESAJINI HİSSETTİRİRSİNİZ !.
DENİZLİDEN SAYGILARIMLA!.

ummetbarxj4.jpg

Ümmet Perkitan Thumbnail

Ümmet Perkitan Avatar

helal olsun ümmet amcama be yüreğim seninle TÜM İZMİR MT SENİ BEKLİYORUZ
25 eylülde izmir mt nin birinci yılı kutlamalarında onur konuğu sen olacaksın ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

Süper Moderatör (BBRR)
mehmet saolasın resimleri ilk sayfaya taşıyorum ..daha doğrusu kopyalıyorum sayfa aralarında kaybolmasın

Abi kıbrısa hareket Anamur'danmı yoksa Taşucu'ndanmı
vaktin varsa Anamura uğra o yollar çok zorlu ve zevklidir her ne kadar Ankarada olsamda benim memleket Anamur küçükken orada akrabaların sayesinde binmeye başladım motora eğer sertavul geçidinden geçip gülnar yoluna gidersen dahada zevklidir çok virajladır ama doğayla iç içedir çamların kokusu bile yeter ana yola tekrar çıktığında taşucuna ulaşıyorsun zaten ordan ister feribota binersin istersen Anamura kadar devam edersin eğer şu an başka istikametten devam ediyorsan kıbrıs dönüşü muhakak o yollardan git

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

setr74 kıbrısa en az 7.8 kere motorsuz geçtim hep taşucundan geçtim şimdide taşucundan geçecem önerilerin ve tavsiyelerin için çok teşekkürler. O yazmış olduğun yerlerden motorsuz otostopla en az 30'ar 40'ar kere geçmişimdir.Türkiye'yi 1976'dan beri geziyorum yılda iki kere Nisan ve Temmuz'da doğuya gidiyorum Türkiye'yi kaybolmuyacak kadar biliyorum.
Yukarıda yazdıklarım yanlış anlaşılmasın sadece bilgi dağarcığınıza eklemek istedim İstanbul'dan selamlar.

BBRR' Alıntı:
Recep beyin telefonunu aldım çok teşekkür ederim gayretlerin için sağol inşaallah bunların altından kalkabilirim
İstanbul'da son akşam yarın 6;30 da yollara koyulacağız Allah'a emanet olunuz.

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
ümmet abi kıbrıstan önce buraya gelecen dimi...Ümmet abi sen devam et bizde elimizin uzandığı yere kadar sana destek olalım ....

yolcu

BBRR' Alıntı:
evet sarış şu anda tekirdağda recep beyin yanindayım 2 saat sonra devam edeceğm çanakkale üzerinden izmire geçeceğim izmirde 2 gün kalırım haftayım. sonra yanındayım inşallah slm.

hangi arabanın kasasında götürdünüz motoru bey amca bu işte biraz reklam kokusu var kusura bakmayın ama siz dalga mı geçiyorsunuz 125 lik küçücük lastikle 80 km hızla türkiyeyi dolaşmak ha siz bi izmiri dolaşın motorda hal kalırsa manisaya falan da çıkarsınız... ama kasasında götürdüğünüz araç için baya mazot yakmayı göze almşınız o konuda helal olsun eee kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş dimi..

ghost_8987' Alıntı:
hangi arabanın kasasında götürdünüz motoru bey amca bu işte biraz reklam kokusu var kusura bakmayın ama siz dalga mı geçiyorsunuz 125 lik küçücük lastikle 80 km hızla türkiyeyi dolaşmak ha siz bi izmiri dolaşın motorda hal kalırsa manisaya falan da çıkarsınız... ama kasasında götürdüğünüz araç için baya mazot yakmayı göze almşınız o konuda helal olsun eee kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş dimi..

Kardes dun kayıt yaptırmısın bugun sitedeki abilere sallıyorsun . Ayıp ... Ummet abi bugun Dikiliye yanıma ugradi. Kendisiyle baya bi sohbet ettık . Yarın manisada karsına cıkar haberin olsun ...

Ghost bir insan hakkında konuşacaksan hele tanımadığın bir insan hakında ne yaptığı, neden yaptığı ve ne şartlar altında yaptığı hakkında bilgi sahibi olmadan konuşacaksan sözcüklerini biraz dikkatli seç saygılı ol arkadaşım
saygılı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

ghost_8987' Alıntı:
sayın arkadaşım yazdıklarını hayretler içinde okudum.ve bu dünya senin düşündüğünden çok farklı.biraz sağina soluna bak insanlar emek veriyor birşeyler yapıyor.sana kızma lüksüne sahip değilim .ayrıca motorumu kamyon kasasına koyacak kadar zengin değilim .türkiyenin her yerinden. aldığım benzinlerin fişleri ve belgeleri yanımda çünkü senin gibi düşünenleri hesaba katmışım ayrıca kimseye birşey kanıtlamak gibi düşncem yok .kimse bana motorla şu kadar git sana şunu vereyim demedi. isteyen inanır istemeyen bir bardak su içer izmirden bukadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar