küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bbrr abı ellerıne saglık bekledıgımden guzel yazmısın superısn
haaa bu arada bazı arkadaslar tura 5-6 mılyar ıle cıktı dıyodu ummet abı 30 ytl ıle tura cıktı

deer_152 fenerbahce forması giyip cıksaydı eğer holiganizm yüzünden gezi yarıda kalırdı :p

Tebrikler abi güçlü bi bünye ve sabrın varmış helal olsun sana ::alkiis:: ::biggrinn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bur_k@ bunları aşmak gerek sadece bi öneriydi hem holiganizim öle bişeyki kimse bireysel bi şey yapmıyo bi kıvılcım cıkarsa film kopuyo

Süper Moderatör (BBRR)
Ben sadece yorum yapmadan konuşmayı aktardım sizlere gelelim benim şahsi düşüncelerime ...Ümmet abi hayatından memnun bunu aklımızın bir köşesine yazalım vede devam edelim....

Ümmet abi cepte para olmadan bu turu yapıyo çoğumuz cepte 50 ytl yoksa sokağa çıkmıyoruz...motorun üstünde yaşadığımı hissediyorum demiş ben ümmet abinin yanında motorcu falan değilim o kadar motorcu olamamda bu ne aşktır bu ne sabırdır bu ne sevgidir...

Gelelim Mondial e ümmet abi sizin elinizde bence bir altın yumurtlayan tavuk ...her ne kadar Ümmet abi mondialden memnunsada (yedek parça ve servis desteği ) bence bu yeterli değil ...Şimdi mondialle uzun yol yapılırmı diye kim sorabilir ..adam 6. turunu atıyor...47500 yapmış çoğu insan bunu 10 yılda yapmıyor...

MT il grupları Ümmet abi ilinize gelirse buyur edin konuşun konuşmadan kendinize çok pay çıkaracaksınız...

Sizler benim ailem oldunuz derken ki samimiyetini keşke görseydiniz...

aşağıda bu geziye haber olarak yer veren mahalli gazeteler var...büyük basın kuruluşları ne iş yapıyo anlamadım ...ah abi ah yokki magazinsel bi yanın alsan arkana bi ünlüyü resim çekmek için doluşurlar ama...:farao:

Son düzenleme:
Olayın farklı botuna bakarsak insanlar arasındaki güveni,dostluk ve misafir perverlik kavramını unutturmayan çok ender insanlardan biri bence ümmet abi insanlara güvenerek türk misafir perverliği ve yardım severliğini bizzat kendi yaşayarak bize ders verircesine şu canım ülkemizi karış karış gezip bence hayatının en güzel yıllarını yaşıyor. kendisini hayranlıkla takip ediyorum allah yolunu açık etsin ve yardımcısı olsun.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yeni resimler ve yazdıkların için çokçok teşekkürler buara yazdıkların çok iyiydi sağol varol

Süper Moderatör (BBRR)
ümmet abi sen varol ben senle konuşunca imkansızın nasıl imkanlı olduğunu gördüm ...

amcama gercektem bıravo....ama bu amcama gercekten bi ödül verilmesi ltaraftarıyım.....valla gerceketen helalolsun...............
alonesx@

amcacım helal olsun ne mutlu sana buraya geldığınızde sızınle tanısmak ıçın sabırsızlanıyorum kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu mesajı yazdıktan sonra izmire doğru yola çıkıyorum bana kolay gelsin hepinize iyi geceler nazilliden selamlar.

Sadece tebrik ediyorum hemşehrimi ve Ümmet dayımı:) Bende Manisalı yım..Kanımızda var biraz delilik:mrgreen:
Kazasız belasız inşallah:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
barış usta bugün resimleri yüklemişin ellerine sağlık teşekkürler izmirden slm

Süper Moderatör (BBRR)
resimleri ilk sayfayada ekledim aralarda kaybolmasın diye ...ümmet abicim selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar