Mondial yöneticilerinin biraz aklı varsa Ümmet abiyle alakalı reklamlar yaparlar..
Bu motorlar için genel kanı olan dayanıksızlık konusunda çok artı değer katar mondiale..
Ümmet abiye sponsor olacaksın. bütün ihtiyaçlarını karşılayacaksın. o gezecek. nam yapacak. sen kazanacaksın.. al sana MT den baba gibi pazarlama stratejisi...
hocam aynı şeyi ben de düşündüm ama mondialin kendisi yapması lazımdı yoksa gıyabında tanıdığım kadarıyla ümmet abi onun pazarlığını yapacak tarzda bi adam değil.
katılıyorum
fakat sonradan yamaha almıştı bildiği kadarıyla. en son bi talihsizlik yaşadığı için (kaza yapmıştı) şu anda motoru yok. yakında yollarla vuslatı gerçekleştirir ama.
tekrarını bekliyoruz abi senden en kısa zamanda :rendeer:
helal olsun bravo inş. bi gün bizede nasip olur böyle gezmek türkiye turu yapmak saygılar...
mondıal sadece gezilerimi kısmen desteklemişti 2 yıl önceydi bu resimler,yani artık sözkonusu değil senin söylediğin,daha sonra motorana geçmiştim onunlada bitirdik ilişkilerimizi.helal olsun walla dicek söz bulamayıroum MODİAL artık bi 0 motor verir heralde amcamahelal walla :queen:
marttan snr bende sizi çok özledim şimdi elintin (göghanın) yanında dinleniyome abi ne zaman görücez seni yollalrda ve aramızda?
çok özledik..
bende ağlıyorum ibrahim motorsuzum,yoksa havrana 10 sefer gelmiştim şimdiye kadar.abi yollar sensiz ağlıyordur be!
bende ağlıyorum ibrahim motorsuzum,yoksa havrana 10 sefer gelmiştim şimdiye kadar.
bende memnun oldum kardeş gürkandı demi:bounce:abi kahvaltıda tanıştık memnun oldum :queen:
bende memnun oldum kardeş gürkandı demi:bounce: