küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
helal olsun yolu açık olsun, o km saatinde 577 100 km mi yazıyo:cyclopsan
helal olsun o motor nası dayanmış o kadar?
bu güne kadar 1 kere şu eski halk otobüsünün birinde bu kadar km görmüştüm sadece:p

Mondial yöneticilerinin biraz aklı varsa Ümmet abiyle alakalı reklamlar yaparlar..
Bu motorlar için genel kanı olan dayanıksızlık konusunda çok artı değer katar mondiale..
Ümmet abiye sponsor olacaksın. bütün ihtiyaçlarını karşılayacaksın. o gezecek. nam yapacak. sen kazanacaksın.. al sana MT den baba gibi pazarlama stratejisi...

Son düzenleme:
Mondial yöneticilerinin biraz aklı varsa Ümmet abiyle alakalı reklamlar yaparlar..
Bu motorlar için genel kanı olan dayanıksızlık konusunda çok artı değer katar mondiale..
Ümmet abiye sponsor olacaksın. bütün ihtiyaçlarını karşılayacaksın. o gezecek. nam yapacak. sen kazanacaksın.. al sana MT den baba gibi pazarlama stratejisi...

hocam aynı şeyi ben de düşündüm ama mondialin kendisi yapması lazımdı yoksa gıyabında tanıdığım kadarıyla ümmet abi onun pazarlığını yapacak tarzda bi adam değil.

fakat sonradan yamaha almıştı bildiği kadarıyla. en son bi talihsizlik yaşadığı için (kaza yapmıştı) şu anda motoru yok. yakında yollarla vuslatı gerçekleştirir ama.

Son düzenleme:
helal olsun bravo inş. bi gün bizede nasip olur böyle gezmek türkiye turu yapmak saygılar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hocam aynı şeyi ben de düşündüm ama mondialin kendisi yapması lazımdı yoksa gıyabında tanıdığım kadarıyla ümmet abi onun pazarlığını yapacak tarzda bi adam değil.

katılıyorum

fakat sonradan yamaha almıştı bildiği kadarıyla. en son bi talihsizlik yaşadığı için (kaza yapmıştı) şu anda motoru yok. yakında yollarla vuslatı gerçekleştirir ama.

fuardan sonra nasipse yeni motorumla:bounce::bounce:

tekrarını bekliyoruz abi senden en kısa zamanda :rendeer:

yakında geliyorum gürkan önce ayağım iyileşsin:cat:

helal olsun bravo inş. bi gün bizede nasip olur böyle gezmek türkiye turu yapmak saygılar...

amin inşallah kazasız belasız

abicim sana allah güç kuvvet wersin.sen bu azimle tüm dünyayı o motorla gezersin gibime geliyor.helal olsun walla daha ne denirki.süper.....

helal olsun walla dicek söz bulamayıroum MODİAL artık bi 0 motor verir heralde amcama :) helal walla :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal olsun walla dicek söz bulamayıroum MODİAL artık bi 0 motor verir heralde amcama :) helal walla :queen:
mondıal sadece gezilerimi kısmen desteklemişti 2 yıl önceydi bu resimler,yani artık sözkonusu değil senin söylediğin,daha sonra motorana geçmiştim onunlada bitirdik ilişkilerimizi.

GKN

e abi ne zaman görücez seni yollalrda ve aramızda?
çok özledik..

tek kelimeyle motorcu luk budur dahada bişey denmezkiii denemezkiii helal olsunnnnnnn........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar