küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unutmadan ümmet abinin hikayesini dinledim ve öksüz yetişmiş ve türkiyeyi ailesi olarak görüyor kendisini toplantımıza cağırdım kırmadı sağolsun yanlız ehliyeti yokmus ve bu turu ehliyetsiz yapmıs cok matrak biri ....

abi keşke toplantıya gelebilseydim,tanışmayı çok isterdim,cesaretine hayranım:cat:

helalin var abım sen TURKIYENIN EMILIO SCOTTOSUSUN bende bır mondial kullanıcısı olarak onunde saygıyla egılıyor hayırlı yolculuklar dılıyorum.

mostwanted_57' Alıntı:
helal olsun :rendeer:

ama koruma olarak kasktan başka birşey yok. onu da zaten yere atsan kırılır. bu yakışmamış :farao:

iilaki eleştireceksin bu tip konularda tebrik etmek bence en yerinde davranış

amca o yaşta durmadan geziyor biz izinlerinizde bile acaba 100km. gidersek yolda kalırmıyız endişesi taşıyoruz amcaya helal olsun ..

fakir ama gururlu' Alıntı:
taktir etmenize bişey demiyorum bende taktir ediyorum. abartmaya gerek yok diyorum. macerayı seven, vakti ve parası olan herkes yapabilir. heykelimi dikecekseniz alasını yaparım.

Sence bu Abinin çokmu parası var?:silent:

valla helel olsun ama gezmıs gormus super cesaret cok iyi ama birde madalyonun diğer yüzü var...kumaş pantolon,t-shirt falan olayı hıc yakısmamıs ummet abı ye...su ekıpmanlarını taksaydı ne bılıym mont,dızlık,dirseklık(hemde uzun yol gıdıyor mazallah) daha saglam bır kask falan cok daha faydalı olabılırdı motosıklet camıasına

bu amcam bizim toplantımıza katıldı ve gereken ilgiyi gösteremedik YAZIKLAR OLSUN BİZE bundan sonra gideceği yerlerde bari siz bizim yaptığımız hatayı yapmayın ve şehir girişlerinde karşılayın motorcunun sadece sürücü olmadığını gösterin dostluğunuzu sunun bizim yönetimdeki ( izmir ) arkadaşlar çok meşgul olduğundan biz layıkıyle ilgilenemedik toplantının yarısında amcayı bize bir arkadaşımız tanıttı öyle öğrendik BEN KENDİ ADIMA ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM :pr: :pr: :pr:

Demekki bizi rahatsız eden,bu Abinin korumasız falan olması.HAdi varmısınız biz tamamlayalım herşeyini? Sitemizde her ay çekilişle bir arkadaşımıza verilen hediyeler var.Bir ayda hiç çekilişsiz bu Abiye verelim hediyelerini.

Abi Allah Lastiklerini zeminden ayırmasın... hayırlı yolculuklar... sana saygı duymak lazım....

bu abimizi pazar günü güzelyalıdan kumsaza giderken gördüm karşı yönden geliyordu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben ümmet şu anda istanbuldayım yarın izmit üzerinden kandıra kaynarca karasu akçakoca zonguldak üzerinden karadenize doğru yola çıkıyorum ilgilenenlere selm

ben ümmet şu anda istanbuldayım yarın izmit yoluyla ,kandıra,kaynarca,karasu,akçakoca
zonguldak üzerinden karadenize doğru yola çıkıyorum.ilgilenenlere selam

Son düzenleme:
ümmet abi merhaba,
bugün seni galatasaray stadının orda gördüm bindiğim otobüsün arkasindaydın :)
etiketlerden tanidim :) hayırlı yolculuklar diliyorum saygılar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah kaza bela vermesin hayırlı yolculuklar.

İyi yolculuklar.Gezdiğiniz yerlerden güzel fotoğraflar ve hikayeler bekliyoruz.

Dayı harbiden süpersin valla çin malı bi scotterla bu kadarı pes doğrusu büyük cesaret

Dayım az önce izmit körfezinden geçti 28.06.2006 12:30 istanbul tarafına doğru gidiyo:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar