Küçük bir sorunum var

Arkadaşlar nasıl olduysa pet şişeyle motorsikletime benzin koyarken yanlışlıkla pet şişenin kapağını deponun içine düşürdüm. acaba bi zararı olurmu ve nasıl çıkarabilirim??

depoyu söküp çıkarman lazım ya da uğraşma kalsın depoda bi zararı olmaz

Bekle benzin iyice bitsin, sonra el feneri ve tel ile çıkarırsın. Ya da benzinden hafifse tam tersini yap ağzına kadar doldur, en üste çıkar zaten.

bişi olmaz sıkma canını plastik kapak üstte kalır.
depoyu benzinle doldur ağzına kadar kapak yükselir
yukarı kadar maşayla alabilirsin belki

ucu kıskacli uzun aletler var onlardan bi tane alırsan biraz uğraşırsan çıkarırsın

sıkışır çünkü depo kapağının olduğu yerde içe doğru gırtlak var

hahahaah nasıl duser o kadar kapak:)
oldu işte nasıl becerdim anlamıyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------

sıkışır çünkü depo kapağının olduğu yerde içe doğru gırtlak var
O zaman depoyu sökmekten başka çare yok gibi.kalsa zamanla benzinle depkimeye girip parçalanp karbiratöre felan zarar vermesinden korkyrm

tepkimeye girmez hiçbirsey olmaz o kapağa öylece durur deponun içerisinde bi zararı olmaz

Yok be buz maşası yada kömür maşası Olmadı temiz bir kerpetenle çok rahat alabilirsin bu kadar büyütülecek bişey değil benzinini bitirmemeye çalış yeter 4,5 litr benzin al o kapak zaten ice yükselir

Yok be buz maşası yada kömür maşası Olmadı temiz bir kerpetenle çok rahat alabilirsin bu kadar büyütülecek bişey değil benzinini bitirmemeye çalış yeter 4,5 litr benzin al o kapak zaten ice yükselir
4 5 litryle yeterince açığa çıkıcgnı sanmıyorum kapağın. depo 13 litre zaten 4 5 litrede benzin zor görünüyo en iyisi fulliyim almaya çalsym olmadı depoyu sökerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

honda cb 125 e

Depoyu tam doldurmasanız da doldura yazsanız daha rahat alırsınız. Tam doldurunca köşeye neyim gidebilir meret. Geçmiş olsun.

depo agzında bsı oluyo adını bilmiom.ybr esd de var ondn yokmu cb de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar