Küçük bir Akşam Kaçamağı...BIYIKLI'yı Ziyaret...

Bu akşam eski üyelerden Bıyıklı'ya (BARIŞ) bir züprüz ziyaret için buluştuk...Zincirlikuyuda kurye arkadaşların olduğu yerde buluştuk...bizi barnakla gösterdiler...tüm gözler üzerimizdeydi...çünkü elimiz ayağımız düzgündü...az birazda parlak olunca :queen:kurye arkadaşlar bize uzaylı gibi baktı...bizim üniversiteli yeni ceneryşın genclik robocop gibi geziyor.:pkıskanıyorum hepsini...en kral korumalı giysileri giyiyorlar güvenliğe önem veriyorlar...bilincli adamlar..:cat:

Kanka Fırat Fortinayo ve Ben Deniz...:bounce:

Gezi amacımız ailesinden uzak gurbetteki bir dostumuzu ziyaretti...kendisini tanıtayım sizlere...

İşte bizim menşur BIYIKLI...:pyeni üyeler bilmez...zamanında çok siyasi kavgaları oldu sitede...gitti geldi...kankası BBRR dir...ikiside asker çocuğuydu galiba ondan kankalar biraz...:pikiside BARIŞ...adaş ambiansı...yaş 34..müzmin bekar...karizmatik...aklı başında bir tip...makinası sağlam:p Hyo 125..:pNaıtulus..Düzce Konutları ..Kanyon...tüm poroceler elinden geçmiş...2001 den beri babasıyla BALIKÇILIK yapıyor...ahtapotdan iyi anlar...:p1 yıldır İstanbulda..2001 öncesi de İstanbuldaymış...ama ailecek kaçmışlar kurtulmuşlar bu İstanbul cehennemimden...yannız Mehendismi Mimarmı onu sormaya cesaret edemedim...:phani tanıyın diye yazıyorum...:pşu an IKEA nın orda büyük bir şantiyede Yüklenici...geçici olarak misafir diyelim 1 yıl daha...işi bitince kaçıcak Ayvalığa...gelin olup kendini kurtarmak isteyenlere duyurulur...:pdüzgün herif...:cat:

benim tipe baksana...heç motor kültürüyle alakam varmı allahaşkına...makina yalan ben yalan...:queen:bu hareketi niye yaptım acaba...

Son düzenleme:
Metehan abi vur dedik öldürmüşün =) yanında tüm fotolarda cüce kalmışım 176 bi adamım... Sayende kompleksli bir adam oldum :p:p

upload3gf8.jpg

Yemek yerken bile dizlikler takılı :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Çoook üşengecim çok :mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
yannız Mehendismi Mimarmı onu sormaya cesaret edemedim...

Niye cesaret edemedin yahu! Adam mı yedik ne güzel sohbet ettik. Ben muhasebeciyim Mete, ne mimari ne mühendisi, gerçi yerine göre hepsinden forsluyum orası ayrı. :p

:phani tanıyın diye yazıyorum...:pşu an IKEA nın orda büyük bir şantiyede Yüklenici...geçici olarak misafir diyelim 1 yıl daha...işi bitince kaçıcak Ayvalığa...gelin olup kendini kurtarmak isteyenlere duyurulur...:pdüzgün herif...:cat:

Orası belli olmaz, belki Ayvalık belki Amerika belki belki Rusya, iş nereye götürürse. :)

Kafaya taktın evlendireceksin beni ha önce kendine gelin bul kardeşim, ben böyle rahatım. :cat:

Arkadaşlar geldiler sağolsunlar, gerçi evde pijamalarımı giyip tam rahatlamış, tv yi açmış, nete doğru yelken açmışken saat sekizde geldiler ama olsun. Güvenlik aramasa şantiye önünde kalmıştılar. Biraz İsveçli gösterelim dedik, sohbet (dedikodu) ettik :), artık kısmetse güzelce yol yaptığımız başka bir gezide buluşmak üzere diye ayrıldık.

baba adamı nasıl tutmuşsun kolundan, sanki kapkaççıyı sivil polis yakalamış gibi.
güzel bi ziyaret yapmışsınız metem, selamlar olsun.Allah kaza vermesin hiçbirimize:rendeer:

Ohhh metehandrı gez bakalım geeez...
paylaştın birde bizimle saolasın:)

eyvallah ..hadi sende kap makinayıda takıl peşimize...:cat:

Metehan abi vur dedik öldürmüşün =) yanında tüm fotolarda cüce kalmışım 176 bi adamım... Sayende kompleksli bir adam oldum :p:p

benide ruh hastası yaptın strese soktun valla...topik içime sinmedi...sende gizem adamıyım deyince ben maymun hissettim kendimi...:pale:

Abi SÜper gezi olmuş gitmiş gibi olduk valla :p

:queen::queen:

hadi gözün aydın senide makina sahabı yapcaz merak etme...:cat:

upload3gf8.jpg

Yemek yerken bile dizlikler takılı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sizi çok kıskandım inanın...40 yıllık motorcu gibi tam teşekküllü biniyorsunuz..çok kontrollü ve temkinli...:cat:

Niye cesaret edemedin yahu! Adam mı yedik ne güzel sohbet ettik. Ben muhasebeciyim Mete, ne mimari ne mühendisi, gerçi yerine göre hepsinden forsluyum orası ayrı. :p

Orası belli olmaz, belki Ayvalık belki Amerika belki belki Rusya, iş nereye götürürse. :)

Kafaya taktın evlendireceksin beni ha önce kendine gelin bul kardeşim, ben böyle rahatım. :cat:

Arkadaşlar geldiler sağolsunlar, gerçi evde pijamalarımı giyip tam rahatlamış, tv yi açmış, nete doğru yelken açmışken saat sekizde geldiler ama olsun. Güvenlik aramasa şantiye önünde kalmıştılar. Biraz İsveçli gösterelim dedik, sohbet (dedikodu) ettik :), artık kısmetse güzelce yol yaptığımız başka bir gezide buluşmak üzere diye ayrıldık.

aslında bi sabah kayfaltıısna gitmek var ya senin o tarflara olcak oda inşallah...Güvenlik sağolsun aramayabilirdi...bizde ısrarcı olduk biraz...cebini vermek istemedi kendisi aradı...o arkadaşa kıyak yap bizden...:p

ya benim aklım somonda o yeşil zımbırtı vardı ya neydi o ...nda kaldı...somon nefismiş ben köfte yedim pişman oldum..:salut:balığın tadı bi hoş geldi damağıma...

baba adamı nasıl tutmuşsun kolundan, sanki kapkaççıyı sivil polis yakalamış gibi.
güzel bi ziyaret yapmışsınız metem, selamlar olsun.Allah kaza vermesin hiçbirimize:rendeer:

reis beg haklısın valla...yorgundum ben aslında..rahat hallerim...yanımamı çekiyodum napıyosam artık...gel bakem buraya hesabı...:pamin..

@Metehan
Yeşil şey brokoliydi =)

Maymun konusnua gelince sen sempatik adamsın tip de müsait.. Baksana bana beni gören çocuklar ağlıyor :p
Ayrıca dizliğim olmayabilir ama İman power 3000 :p

ya metehan abi ben annamadım ki giysilermi senin ustunde iyi durmuyo senmi giysilerin içinde iyi durmuyosun annamadım bi yardım ederlerse arkadaşlar ((((((((((((:)

bizim buralara geliyosunuz hiç haber vermiyosunuz darıldım vallahi:cyclopsan
mete_han abi o ne kılık gravat felan hiç motorcu modasına uymuyosun.motoramı biniyosun,kız istemeyemi gidiyosun yawww:cherry:

ya metehan abi ben annamadım ki giysilermi senin ustunde iyi durmuyo senmi giysilerin içinde iyi durmuyosun annamadım bi yardım ederlerse arkadaşlar ((((((((((((:)

kalıp türk giyim politikasına aykırı...:p

bizim buralara geliyosunuz hiç haber vermiyosunuz darıldım vallahi:cyclopsan
mete_han abi o ne kılık gravat felan hiç motorcu modasına uymuyosun.motoramı biniyosun,kız istemeyemi gidiyosun yawww:cherry:

kuzen montumu motorla işim bitine çantada taşırım...kapalı mekana girince yakar terletir...elimde tutmanında anlamı yok...çanta bu görevi görüyor...Allah bana akıl vermiş diyo ki...ey kulum...o montu elinde taşıma çantaya at...diğer kullarım gibi görün IKEA da...:p

bende resimlerde bıyıklı birisi arıyorum iyimi :mrgreen:

en çok metehanın tabağı yemek dolu ne biçim adamsın yaa :p

Son düzenleme:
Kuzen inan aile olmak daha güzel.. çat kapı kimin geleceği hiç belli değil mekanlarımıza... sürekli beraberiz... cidden çok güzel oluyo.. Mt izmir herzaman aile kalacak :cat:

size mangalda iyi eğlenceler benim yerimede bi yarım ekmek ye :p :mrgreen:

kalıp türk giyim politikasına aykırı...:p

kuzen montumu motorla işim bitine çantada taşırım...kapalı mekana girince yakar terletir...elimde tutmanında anlamı yok...çanta bu görevi görüyor...Allah bana akıl vermiş diyo ki...ey kulum...o montu elinde taşıma çantaya at...diğer kullarım gibi görün IKEA da...:p
Allah seni bildiği gibi yapsın emi.:mrgreen:..Gülmekten gözlerim yaşardı yaw.:p

Valla sende olmasan inan sitede neşelenecek, mutluluk damarımızı
açacak birilerini arar dururduk mete.:p..(bu aralar sitede bir tarışma ortamıdır gidiyor.:silent:.Hayırdır inşallah:silent:..)

Gez bakalım gez.:p...Bu dünya sanada kalmaz diyecem ama..Sana yakışıyor be
aktiviteler..:rendeer:
.

bende resimlerde bıyıklı birisi arıyorum iyimi :mrgreen:

en çok metehanın tabağı yemek dolu ne biçim adamsın yaa :p
:queen: :queen: :queen:
Valla bende aradım..Hatta arama motoruna bile bakacaktım beyaw..

Erhan adamın önce gözünü doyuracan ki..Karnı doysun...:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar