- Konu Yazar
Bu akşam eski üyelerden Bıyıklı'ya (BARIŞ) bir züprüz ziyaret için buluştuk...Zincirlikuyuda kurye arkadaşların olduğu yerde buluştuk...bizi barnakla gösterdiler...tüm gözler üzerimizdeydi...çünkü elimiz ayağımız düzgündü...az birazda parlak olunca :queen:kurye arkadaşlar bize uzaylı gibi baktı...bizim üniversiteli yeni ceneryşın genclik robocop gibi geziyor.
kıskanıyorum hepsini...en kral korumalı giysileri giyiyorlar güvenliğe önem veriyorlar...bilincli adamlar..:cat:

Kanka Fırat Fortinayo ve Ben Deniz...:bounce:

Gezi amacımız ailesinden uzak gurbetteki bir dostumuzu ziyaretti...kendisini tanıtayım sizlere...
İşte bizim menşur BIYIKLI...
yeni üyeler bilmez...zamanında çok siyasi kavgaları oldu sitede...gitti geldi...kankası BBRR dir...ikiside asker çocuğuydu galiba ondan kankalar biraz...
ikiside BARIŞ...adaş ambiansı...yaş 34..müzmin bekar...karizmatik...aklı başında bir tip...makinası sağlam
Hyo 125..
Naıtulus..Düzce Konutları ..Kanyon...tüm poroceler elinden geçmiş...2001 den beri babasıyla BALIKÇILIK yapıyor...ahtapotdan iyi anlar...
1 yıldır İstanbulda..2001 öncesi de İstanbuldaymış...ama ailecek kaçmışlar kurtulmuşlar bu İstanbul cehennemimden...yannız Mehendismi Mimarmı onu sormaya cesaret edemedim...
hani tanıyın diye yazıyorum...
şu an IKEA nın orda büyük bir şantiyede Yüklenici...geçici olarak misafir diyelim 1 yıl daha...işi bitince kaçıcak Ayvalığa...gelin olup kendini kurtarmak isteyenlere duyurulur...
düzgün herif...:cat:

benim tipe baksana...heç motor kültürüyle alakam varmı allahaşkına...makina yalan ben yalan...:queen:bu hareketi niye yaptım acaba...

Kanka Fırat Fortinayo ve Ben Deniz...:bounce:

Gezi amacımız ailesinden uzak gurbetteki bir dostumuzu ziyaretti...kendisini tanıtayım sizlere...
İşte bizim menşur BIYIKLI...

benim tipe baksana...heç motor kültürüyle alakam varmı allahaşkına...makina yalan ben yalan...:queen:bu hareketi niye yaptım acaba...

Son düzenleme: