KuBAmotor CoşturmuŞŞŞ

senin hep çin malına bindiğin belli yoksa ybr ye binsen bi ybr yi eskitemedim derdin sadece 1 sezon binip sattıysan sağlamlığını görememişsin demektir
o çok met ettiğin kuba yı birde kullanıp satmaya çalışanlara sor bakalım neden satacaklar...
arkadaşım benim geçmişim kuryelik o dediğin motorun ben 1.buçuk yıl içinde perte çıkarıyorum ne anlatmaya çalışıyorsun bana ybr nin 20bin km de şansuman rulmanlarını dağıttığını biliyormuydun bu arada yaşın kaç

F54

yaş ımı ne yapacaksın ?
ybr nin 20000 binde rulman dağıttını varsayalım ama sadece 1 tane ybr öyle yapabilir bence bu senin hatandır baksana ybr ile senede 100000km görüryorsan 20000 rulman dağıtması normal sence de değilmi birde kuba nn bi motorunu dene bakalım kaç bin km de rektefe isteyecek diğer arızalarını da saymayı unutma he unutmadan yakıt sarfiyatı nı farkını unutma...

yaş ımı ne yapacaksın ?
ybr nin 20000 binde rulman dağıttını varsayalım ama sadece 1 tane ybr öyle yapabilir bence bu senin hatandır baksana ybr ile senede 100000km görüryorsan 20000 rulman dağıtması normal sence de değilmi birde kuba nn bi motorunu dene bakalım kaç bin km de rektefe isteyecek diğer arızalarını da saymayı unutma he unutmadan yakıt sarfiyatı nı farkını unutma..
öncelikle yaşını sormamın sebebi yaşın kadar motora binmiş olabilirim bindiğim motorları ve yıllarını sayayım 2005 yılında ybr 2006 yılının sonunda ybr 2007 yılının sonunda cbf 2008 2009 2011 yılında cbf alayıda köfte şu anda bile 2011 cbf var oda köfte ne anlatmaya çalışıyorsun 4500 tl veriyorsun köfte çıkıyor 2900tl vermişsin köfte çıkmış ne yazar arkadaşım

F54

yaşım kadar motora binen adam 125 cc çoktan geçmiştir şuan en az 600 cc biniyordur haberin olsun ben daha ybr yi perte çıkaran bi insan görmedim bu sitede bi arkadaş var motoru 60000 km de daha sıfır gibi hiç perte çıkacak gibi de durmuyordu biraz araştırırsan ybr nin kaç km yol yaptığını öğrenirsin...
hatta ybr ile dünya turu yapan bile kuba ile dünya turu yapan varmı acep?

yaşım kadar motora binen adam 125 cc çoktan geçmiştir şuan en az 600 cc biniyordur haberin olsun ben daha ybr yi perte çıkaran bi insan görmedim bu sitede bi arkadaş var motoru 60000 km de daha sıfır gibi hiç perte çıkacak gibi de durmuyordu biraz araştırırsan ybr nin kaç km yol yaptığını öğrenirsin...
hatta ybr ile dünya turu yapan bile kuba ile dünya turu yapan varmı acep?[/QUOT
600cc yede bindim 1000cc yede bindim şu anda 1300cc ye biniyorum biz o yollardan geçeli çok oldu sen hala dikilmeye devam et arkadaşım

Son düzenleme:

F54

hatta ybr ile dünya turu yapan bile kuba ile dünya turu yapan varmı acep?[/QUOT
600cc yede bindim 1000cc yede bindim şu anda 1300cc ye biniyorum biz o yollardan geçeli çok oldu
belli belli baksana gene 150cc dönmüşsün yoksa hayabusa nı çaldılarda kuba yı mı poh poh luyorsun..
eğer bu motoru satıyorsan delikanlı ol motorun kötü yanlarını da söyle insanları kandırma honda fabrikasında yapılıyor diye esnaf adama ticaret ahlakına yalan söylemek yakışır mı?
insanlara yalan yanlış şeyler anlatıp motor satmak sizce doğru bi esnaflık davranışı mı? bak motor konusun da da tecrübelisin zaten
insanları kandırıpta günaha girme

aga kim ne derse desin bu sene kuba kupon motor bunuda yaşayacağız göreceğiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

ben ist de kuba bayi ve servisiyim xr125 ler daha gelmeden 10 tane sipariş aldım

hocam xr125 lerin fiyatı nedir bılgi verirmisin

arkadaşım ben sadece kebapcılara ve kuryelere motor satıyorum bu kelime sana yeterlimi ist piyasasına bir bak hondadan sonra gelen motor kuba şahsım adına konuşuyorum ben sattığım motorunda arkasındayım ben sadece hondanın yamahanın insanları (zamanında benide dahil)nasıl dikkiklerini anlatmaya çalışıyorum ybr den örnek verirsek çinde 750 tl ama türkiyede 4500 tl kuba da çin aynı fabrikadan çıkma ama adamlar 3000 tl ye satıyor nasıl algılamak istiyorsan alğıla istersen ist geldiğinde test için bine bilirsin fark varmı yokmu bir bakarsın bu arada şunada emin oldumki yaşın kadarda motora binmişliğim vardır

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

hocam xr125 lerin fiyatı nedir bılgi verirmisin
xr125 düzleri 2.900 xr125plus modelleri 3.250

F54

ee benim yaşım kadar motora bindiysen sen benim amcam yaşındasın efe amca ii akşamlar:p

Aslında Kuba ve diğer çin markaları alınmaz değil. Fakat en zayıf yanları bayi ve servis ağı. Vasıflı ve güvenilir elemanlardan oluşan hizmet zinciri oluşturamadıkları açıkça görülüyor. Kuba satıyorum deyip atıp tutan arkadaşta buna bir örnektir.

F54

efe amca mt den sana ekmek çıkmaz sen başka yerde motor satmayı denesen iyi olur burda zaman kaybetme

F54

evet evet çok cahil var bu sitede sen bence başka sitelere takıl bilgili insanların çok olduğu siteler de biliyorsundur..buraya ne amaçla takıldığını zamanla anlayacağız merak etme zaman herşeyin ilacı zamanla herşey olur:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar