Anahtar teslim CBF 150, 4.350,00 TL den Kredi kartına 12 taksit iken kimseler coşmasın)
.::: KUBA MOTOR SUPERLIGHT 150 :::.
4,441 YTL
Honda yı sollamış KUBA, geriye enayi beklemek kalmış
Anahtar teslim CBF 150, 4.350,00 TL den Kredi kartına 12 taksit iken kimseler coşmasın)
arkadaşım bu sene kuba motor nasıl satacak iyi izleybr cbf varken gerisi o fiyata motor satamaz:cat:
arkadaşım ybr nin cbf orjinali ne malı sora bilirmiyim acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
bindiğin motorun ne malı olduğunu biliyormusun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
arkadaşım cevapını okuyamadım
arkadaşım cbf yada ybr ye binenler sanki japon makinaya biniyorlar alayı çin sadece isim var isim satıyor onları sen kuba motorla bak keyfineKuba yı bu kadar kötülemeyin benimde var bi kuba kb 150-25 ve çok memnunum ne parça bozulursa bozulsun gönderiolar parça sıkıntısı yok cbf in yorumlarınıda görüyoruz yok tekliyor yok yağ
yakıyor evet çin malı ama ne cbf nede ybr yanıma yaklaşamıyor yolda o ne olcak !!!
bi de ilana titatic yazmışlar :mrgreen:Buyrun; bu da coşmanın son örneği. 200cc motoru 5.800TL dan satıyorlar. Bunlar yakında japonlardan daha pahalı satarsa şaşırmayın...
Japonlar bunların fiyatlarına bakıp sağlam bir zam yaparsa o zaman yandık.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-rks-200-titatic-200-70741073/detay
arkadaşım neyin fiyatını soruyorsun sor söyleyeyim
hangi motorun fiyatını soruyorsun yaz cevaplayayımfiyatlarıda yazmaya korkmuşlar.
senin hep çin malına bindiğin belli yoksa ybr ye binsen bi ybr yi eskitemedim derdin sadece 1 sezon binip sattıysan sağlamlığını görememişsin demektirbizim insanımızı diken yaranır bak ybr cbf nasıl dikiyor kimsenin sesi çıkmıyor 16 yıldır motorun içindeyim cbf inede bindim ybr sinede bindim perte çıkardığım motorların haddi hesapı