KuBAmotor CoşturmuŞŞŞ

Ne gerek var aksiyona bin gazla hyosung gt250r daha mantıklı :pl: tabi zevkler ve renkler tartışılmaz :cherry:

izleyelimde pek birşey görebileceğimizi sanmıyorum... alanada allah akıl versin

arkadaşım ybr nin cbf orjinali ne malı sora bilirmiyim acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

bindiğin motorun ne malı olduğunu biliyormusun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

arkadaşım cevapını okuyamadım

Son düzenleme:
Kuba yı bu kadar kötülemeyin benimde var bi kuba kb 150-25 ve çok memnunum ne parça bozulursa bozulsun gönderiolar parça sıkıntısı yok cbf in yorumlarınıda görüyoruz yok tekliyor yok yağ
yakıyor evet çin malı ama ne cbf nede ybr yanıma yaklaşamıyor yolda o ne olcak !!!

arkadaşım ybr nin cbf orjinali ne malı sora bilirmiyim acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

bindiğin motorun ne malı olduğunu biliyormusun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

arkadaşım cevapını okuyamadım

e benim motor italyada yapılıyoda saf kan italyan malımı şimdi :mrgreen:

arkadaşım cbf yada ybr ye binenler sanki japon makinaya biniyorlar alayı çin sadece isim var isim satıyor onları sen kuba motorla bak keyfine

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

evet safkan italyan

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Kuba yı bu kadar kötülemeyin benimde var bi kuba kb 150-25 ve çok memnunum ne parça bozulursa bozulsun gönderiolar parça sıkıntısı yok cbf in yorumlarınıda görüyoruz yok tekliyor yok yağ
yakıyor evet çin malı ama ne cbf nede ybr yanıma yaklaşamıyor yolda o ne olcak !!!
arkadaşım cbf yada ybr ye binenler sanki japon makinaya biniyorlar alayı çin sadece isim var isim satıyor onları sen kuba motorla bak keyfine

Ben 2 sene apache de kullandım marka olan motorların parçaları uçuk al yeni bi apache var çok yakın arkadaşımda sadece stop lambasının camı 120 lira bu ne yaa benim motorun 10 lira hadi bu yöndede karşılaştıralım ki honda cbf diyorsunuz hondanın adına yakışmayan bi motor yok tekliyor yok yağ yakıyor ben 10 aydır kullanıorum motorumu bi kere bile eksim çıkmadı yağım acemi60 beni yanlış anlama ama gösteriğin motor balıkkesirde 4000 lira civarı dediler ve kubayla aynı fabrikada üretiliyor 12 kw lık bi motor var üstünde ve ben bizzat kullandım motoru 1. vitesten 2 ye çektiğin anda şağlanıyor öle giden bi 200 lük motor yok yani piyasada benden bu kadar herkeze saygılar...

aga kim ne derse desin bu sene kuba kupon motor bunuda yaşayacağız göreceğiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

ben ist de kuba bayi ve servisiyim xr125 ler daha gelmeden 10 tane sipariş aldım

Son düzenleme:
Adam Kuba Fastwind 200'ü yıkatmış motorun kulağına bile su kaçırmış motor çalışmıyo diye suç atıyo Kuba'ya, servise geldiğinde hala her yerinden su damlıyordu :cherry: doğru düzgün kullanmazlar sonra çin malına suç atarlar.

bizim insanımızı diken yaranır bak ybr cbf nasıl dikiyor kimsenin sesi çıkmıyor 16 yıldır motorun içindeyim cbf inede bindim ybr sinede bindim perte çıkardığım motorların haddi hesapı

Valla ben benim motoruda yıkatıyorum ama sonra her yerine özenle hava tutuyor yıkamacım sadece bi kere motor stop dümesine su kaçtı ondada orda söküp hallettik hiç bi sorun yaşamadım...

F54

bizim insanımızı diken yaranır bak ybr cbf nasıl dikiyor kimsenin sesi çıkmıyor 16 yıldır motorun içindeyim cbf inede bindim ybr sinede bindim perte çıkardığım motorların haddi hesapı
senin hep çin malına bindiğin belli yoksa ybr ye binsen bi ybr yi eskitemedim derdin sadece 1 sezon binip sattıysan sağlamlığını görememişsin demektir
o çok met ettiğin kuba yı birde kullanıp satmaya çalışanlara sor bakalım neden satacaklar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar