Sökmüşken egzoza bir boya atıverin
Egzozu söktükten sonra geri takınca yeni conta isteyebiliyor haberiniz olsun. Mevcut conta kaçırabilir.
Kıvrık demir tavsiye ederim ben, açıklara göre nispeten daha iyi korur. Örnek benim, ilkerabi'nin ve clubhit'in motorları![]()
Çok fena dağıtmışın aga ...
Aynı sarı kapaklı takım çantam benim de.. Kuş aynı mı bilemiyorum, seçilmiyor pek, sanırım sende kanarya var...
Jantlara da sürpriz bekliyoruz...
Sökmüşken egzoza bir boya atıverinEgzozu söktükten sonra geri takınca yeni conta isteyebiliyor haberiniz olsun. Mevcut conta kaçırabilir.
Ehm..
Çok mu kara olmuş, bana mı öyle geldi..Sitedeki siyahlar içinde yani; sinyal lambaları bile sanki siyah...
Egsoz nikelajajlarını takınca bir de koruma demirini metalik gri yapsan diyorum?
İşte o zaman süper olur ..
Lastik yanaklarını takmamış olsan, jant şeritleri de olmasa gece katiyyen trafiğe çıkma derdim..
Lastik yanakları ve beni seviyormusun? olmasa daha güzel olur. Ön lastik de mantara bağlamış değişmesi gerek arkayı göremedim. Geri kalan 10 numara.
Bizimkini çatal ayağa alıp arka lastiği elle döndürdüğümde bi bölgede tutma yapıyor. Frenden midir acaba?
Lastik yanakları ve beni seviyormusun? olmasa daha güzel olur. Ön lastik de mantara bağlamış değişmesi gerek arkayı göremedim. Geri kalan 10 numara.
Bizimkini çatal ayağa alıp arka lastiği elle döndürdüğümde bi bölgede tutma yapıyor. Frenden midir acaba?
Motorun kendi siyah ben napim.Sizin gözler kırmızıya alışmış.Koruma demirinin orjinal kromu olsa güzel olur ama sonradan boyama pek güzel olmaz.
XR 125 in grisi veya beyazı olsaydı, 1.5 yıl önce alırdım ama yok, alırken de bayide sadece yuvarlak far-KIRMIZI vardı..
Edirne'de de kırmızıdan gayri satmaz demişler heralde..
Yamahanın grisinden temiz bulamamıştım, sıfır olsaydı kesindi ama fabrika RENK DEĞİŞİKLİĞİ DÜŞÜNMÜYOZ dediydi, sonra BEYAZ'ı piyasaya sürdüler, işin entresan tarafı HONDA'danın da beyazı yoktu, ÇORLUDAN kendin getir dedilerdi.. Bi de kaynak yerlerindeki işçiliği görünce hondadan bir daha bakmamak üzere ayrıldım.. Renkten yana şansımız hiç olmadı..
Bu kıvrık demirlerin nikel veya krom olanı yok..
Egsoz mat olsun ama bu demir parlak siyah da olur.. Sprey değil de söküp fırçayla boyamak gerek, yedire yedire.
Birbuçuk liraya bant alıp 3-4 renk yapıştırıyor vatandaş niye? onu da anlamıyorum..
Halil, XR üstüne bir iki motor daha yaptı. bir kaç kişi kalıcaz burada ben de satmayı düşünmüyorum..