Kuba Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
@Blackeagletr kardeşim far mükemmel olmuş imrendim doğrusu güle güle kullan. Baya hasret gidermişsindir, turladın mı epey?

@Blackeagletr kardeşim far mükemmel olmuş imrendim doğrusu güle güle kullan. Baya hasret gidermişsindir, turladın mı epey?

Çok saol kardeşim. Gezdim baya, iki gündür özellikle gece sürüşü yapıyorum farları test etmek için :) Gezmediğim zaman da sık sık yanına gidip orasına burasına bakıyorum. Yarın da temizlik ve zincir bakımı yapacağım. Hem gevşemiş hem yağı az gözüktü gözüme.

bu gun ufak bı gezıntı yapalım dedık her ne kadar tehlıkelıde olsa merak heves bambaska bısey

Bugün bir gezide ben yaptım hava çok güzeldi.. attım kendimi dağlara doğru.. fakat gittiğim yerler fazlasıyla soğuktu ve karlar halen erimemişti :) şaşırdım doğrusu:)

Gölün yüzeyi halen buzlu:) üzerinde motor sürmeyi düşünmedim değil :))
31WO3O.jpg

Bugün bir gezide ben yaptım hava çok güzeldi.. attım kendimi dağlara doğru.. fakat gittiğim yerler fazlasıyla soğuktu ve karlar halen erimemişti :) şaşırdım doğrusu:)

Gölün yüzeyi halen buzlu:) üzerinde motor sürmeyi düşünmedim değil :))
http://i.hizliresim.com/31WO3O.jpg

Aman aman iyikide surmemissin ben surmeyi denedim buzum ustunde ön teker kayıp gidiyor hemen yapişiyordum yere az kalsin :)

Soner senin motorun lastikleri benim denediğim XR daki gibiyse iyi cesaret valla, bırak freni; vites küçültünce bile hemen kızak yapıyodu.. Hele ön frende... Asfaltta damla su olmasın... :)
Kar biraz yumuşamış görünüyor, fıtı fıtı gezilir ama bak koruma demirin neyin de yok...
Gezip gezip koyuyonuz resimleri bizim de motoru çıkaracağımız geliyor... Kolayda olsa zaten gündüz turlayıp gelicem..
Şubat geçsin bakalım...

Son düzenleme:
Ben iki gündür akşamları çıkıyorum o yüzden foto koyamıyorum :) Yarın gündüz çıkarsam koyarım.

Soner senin motorun lastikleri benim denediğim XR daki gibiyse iyi cesaret valla, bırak freni; vites küçültünce bile hemen kızak yapıyodu.. Hele ön frende... Asfaltta damla su olmasın... :)
Kar biraz yumuşamış görünüyor, fıtı fıtı gezilir ama bak koruma demirin neyin de yok...
Gezip gezip koyuyonuz resimleri bizim de motoru çıkaracağımız geliyor... Kolayda olsa zaten gündüz turlayıp gelicem..
Şubat geçsin bakalım...

ilker abi dedigin gibi lastikler cok kayiyor köyde oldugum icin bir turlu servise goturemedim icim rahat etmiyor boyle biniyorum ama yagini balatalarini degistirmek koruma demiri ayna şart benim ilk motorum oldugu icin hava az iyi olsa hemen cikartiyorum heves iste abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Ben iki gündür akşamları çıkıyorum o yüzden foto koyamıyorum :) Yarın gündüz çıkarsam koyarım.

bekliyoruz abi resimleri :)

ilker abi dedigin gibi lastikler cok kayiyor köyde oldugum icin bir turlu servise goturemedim icim rahat etmiyor boyle biniyorum ama yagini balatalarini degistirmek koruma demiri ayna şart benim ilk motorum oldugu icin hava az iyi olsa hemen cikartiyorum heves iste abi :)

soner senin lastiklerin fabrıka çıkışlı lastikler mi? değilse markası ne? bende lastikleri değiştireceğim de

Motosikleti
Ne oldu geziciler ses yok gezemediniz mi bu gün :mrgreen:

Bu gün bizim yapamadığımız gezi

yaklaşık 12 motor hareket halinde giderken bir arkadaşımıza arkadan araba çarptı ve yerde sürüklendi çok şükür bişeyi yok. İşte ne kadar dikkatli olursak olalaım bazı embesiller gelip bizi bulabiliyor. Bu gün dizlik takmanın önemini anlamış oldum. Arkadaşım takmıyordu çünki.

yaklaşık 12 motor hareket halinde giderken bir arkadaşımıza arkadan araba çarptı ve yerde sürüklendi çok şükür bişeyi yok. İşte ne kadar dikkatli olursak olalaım bazı embesiller gelip bizi bulabiliyor. Bu gün dizlik takmanın önemini anlamış oldum. Arkadaşım takmıyordu çünki.

çok geçmiş olsun üzüldüm :( allah acil şifalar versin..
Ben her gün kullanıyorum ama ısparta da gezecek arkadaşım yok malesef.
bir de bugün panik yapmadan ani fren yapa bilmeye başladığıımı keşfettim : ))

Geçmiş olsun.
Gezdim de, foto çekmeyi unuttum bak, salı gününe kaldı. Bahçede bir iki tane çekmiştim, onları atayım.

gecmis olsun arkadasa şukur ki bir seyi yokmus
gezemedik ruzgar birakmiyor hava iyide :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------

Geçmiş olsun.
Gezdim de, foto çekmeyi unuttum bak, salı gününe kaldı. Bahçede bir iki tane çekmiştim, onları atayım.
[url]http://i.hizliresim.com/n5pL8N.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/vQVn1A.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/12BMQB.jpg[/url]

Masallah masallah nazar degmesin piril piril parliyorr :)

Geçmiş olsun.
Kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun..
@black, senin motoru bayiye götürüp bıraksak sıfırından evvel satılmazsa neyim yani, o derece parlıyor..!
Bahçenin de maşallahı var bu arada, zeytin mi onlar?

Motosikleti
Sağolun arkadaşlar. Kartal makine gözümü kamaştırdı benimde. :wiinkk:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :) İlkerabi, valla ben de sıfırına değişmem motorumu :p, zaten doğru düzgün binemedim hala sıfır gibi, 2300 küsür kmde, ama ömürlük kullanacağım satmaya hiç niyetim yok :) Evet zeytin var, bir kaç tane de portakal ve limon çıkmış :)

Kartal kardeşim lastiklerin motora cok klas bi hava katiyor Allah nazardan saklasin maasallah :)

Merhaba arkadaşlar, aslında sık sık geldiğim bir yer burası. Ama bugüne kadar hiç fotoğraflayıp paylaşmamıştım. Telefonumun izin verdiğince güzel fotoğraflar çekmeye çalıştım, malum pek iddialı bir telefonum yok :p
Öncelikle, Anemurium çok bilinen bir antik kent değil, Efes'i herkes bilir, ama burayı bilen pek yoktur. O yüzden, kısa bir bilgi vereyim.

"Anemurium Antik Kent M.S 3.Yüzyıldan sonraya ROMA Medeniyetine dayanan kalıntılara sahip olmakla beraber;M.Ö ki dönemlerde,Başta HİTİT ler olmak üzere bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığına dair kanıtlar mevcuttur.
Yeterli kazı ve inceleme yapılmadığı için bu konu tam anlamıyla açıklık kazanamamıştır."

20150201_124037.jpg

20150201_124300.jpg

20150201_124312.jpg

20150201_124410.jpg

20150201_124418.jpg

20150201_124614.jpg

20150201_124634.jpg

20150201_124803.jpg

20150201_124814.jpg

20150201_124818.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar