valla abi haklısında ben erkek meslek lisesinde büyümüş biriyim ama hiç hayatımda kavga etmedim . normalde çok sakin biriyimdir . ama sinirlenince kendimi hiç tutamam. daha biraz önceye kadar bi kurusıkı alıp göz korkutmayı düşündüm ama biraz araştırınca yanında bulunması sıkıntılıymış . ta o kadar sinirlendim . hatta eve geldim kaskı duvara attım . depoya yumruk atmıştım yolda depom içine gömülmüş biraz onua falan galiba kaportacıya gösterecem.
Var mı yok mu bilmiyorum ama kuru sıkı yanında bulundurmanın resmi yasağından ziyade,
Şimdi siz korkutma amaçlı çektiniz ya da gösterdiniz silahı, karşıdaki herif gerçek silah taşıyorsa, kendini korumak için çekmeyeceği varsa da çekip sıkarsa, işte ona b.k yoluna gitmek denir. Silah işi yaş.
En temizi, önce egondan kurtulacaksın. Bunu erkeklik ve delikanlılık meselesi olmadığını benimsemen lazım. Bu çok zordur. Çoğu kişi yenilgi olarak görecek ve hissedecektir bunu çünkü. Karşındaki adam belki sarhoş, belki psikopat, belki anasını babasını doğramış herifin biri, seni düşünmeden çekip vurmayacağını kimse bilemez. Değmez yani 10 dk efelik için kaybedeceğin şeyler çok. Kazanacağın ise egonun tatmini haricinde bir hiç. Hiç durmayacaksın ve devam edeceksin, müsait bir yerde de polisi arayıp şikayet edeceksin. Evet, polise şikayet %90 boş çıkar. Ama yapabilecek birşey yok. Burası Türkiye.