Arkadaslar Malum hava filtresini normal hale getirip ayrıca kutudaki kapali olan deliği acmistim bugün binebildim bekledigim sonucu verdi eskisinden daha performansli oldu sabah rüzgarda yoktu biraz eğimli yolda motor 10000 devire kadar cikti 5.viteste gösterge 130 u gösterdi..ayrıca egsozu actirmayi düşünüyorum maksadim motorun rahatlamasi ..
Blackeagletr lastiklerin hayirli olsun motorun Duruşu bile değişmiş tecrübelerini aktarirsin bizede ama sen hemen değişim yaptigin için fazla anlayamayabilirsin bizim gibi 3/4 bin km yapsaydin motoru değiştirmiş gibi gelecekti eminim

bende ilk firsatta bi takim lastik alacagim artik..
Hava filtresi için tavsiyenide dikkate alacağım
Orjinal lastiklerle 250km yaptım. Zaten lastiklere güvenemediğimden hiç sınırlarını zorlamayı düşünmedim, tedbirli kullandım. O yüzden ha o bu kadar yatınca kayıyordu, ıslak zeminde kayıyordu diyemeyeceğim. Ama belirgin farkları yazayım. Eski motorumla da 15 bin km dandik lastiklerle yapmıştım. Hemen hemen aynı lastiklerdi orjinallerle.
Öncelikle ilk yaptığım fren testiydi. Ön freni köküne kadar sıkmama rağmen tekeri kitleyemedim, hiç kızaklamadı lastik. Ciklet gibi yere yapışıyor.
Önceki arka lastik 3.25 olduğu için motorun dönüşü yatışı zor oluyormuş. Şimdi dönerken motor kendiliğinden yatıveriyor.
Virajlarda ister istemez güven veriyor, henüz lastikler rodajda olmasına rağmen kilit taşlı yolda pegleri yere sürttüm, en ufak kaçma hissi olmadı.
Önceki lastikler yolun pürüzlerini hissettiriyordu, bunlar hissettirmiyor.
Şimdilik bunlar dışında aman aman bir durumla karşılaşmadım. Islak zeminde tecrübem olmadı.
Lastik hakkında söyleyebileceğim bir diğer şey, sadece asfalt lastiği olduğudur. Yani hafif arazi ve köy yollarında hayal kırıklığına uğratır. Bunun yanında pek yumuşak hamuru yüzünden lastik çabuk yıpranacaktır. Eğer ara sıra stabil yola çayıra çimene girerim diyorsanız hemen bu lastiği eleyin. Pirelli Dura Traction tercih edin.
Bu arada jant şeritlerinden elimde kalan kadarını çektim. Ön tekerin bir yüzeyinin yarısı eksik kaldı. Onları da jant şeridi elime geçince tamamlayacağım.