Hiç surmedim bilmiyorum da çok fark varmı. Şahin den indim A4 e bindim oldu mu
A4 fazla iddialı oldu onu Punto Clio falan yapsak tamamdır
80 km yapmışım bugün, gece sürüşünden geldim biraz önce, aydınlatma tatmin edici, özellikle uzunlar çok verimliydi. İyi ki uzay kafa almışım.
Debriyaj ve amortisörler ybr ye göre nispeten biraz daha sert, zamanla yumuşayacaktır diye düşünüyorum.
Sevmediğim bir özelliği orta ayaklığı kullanışlı değil, motorun üzerindeyken ittirdim mi inmiyor ayaklıktan, sürükleniyor motor yine de kapanmıyor ayaklık.
Güç olarak fena değil gibi, henüz 5 bin deviri ve 60 km hızı geçmedim ama torku kendini belli ediyor, 3500 devirde bile çok randumanlı yol alıyor motor, alt devirler canlı.
Arka fren ayarlı olmasına rağmen arkada pek kimse yok gibi, anca dibine basınca hissettiriyor. Yarın tekrar bakıp, olmazsa balatayı değiştirmeyi düşünüyorum.
Şu anda iyi ki drift değil de bunu almışım diyorum. Drift apaçinin gözdesi olmuş, bizimkisi gerek görünüşü gerek kullanıcı kitlesi ile efendi adam motoru. Yan yana koysak driftle, bu çok daha oturaklı duruyor.
Şimdilik görüşlerim bu kadar, kullandıkça aktarmaya devam edeceğim, iyi sürüşler