3. sayfada halilom'un motoru var.
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
internet sitesinde xr modeli yok kaç lira bu motor
3. sayfada halilom'un motoru var.
Hava filtiresi olmazsa motor rölantide BELKİ çalışıyor ama GAZ verdiğinizde stop ediyor. Eğer hava filtre hortumunda çatlak-yırtık olursa, motorun performansını düşürüyor.
(kesin bilgi)
Titreşim ilk başlarda belki bizde de vardı ama farketmedik. Kollarım çok yoruluyordu yeniyken, kendimi kastığımdan olabilir, bir de fren debriyaj kolları biraz yukarda kalıyordu ondan da olabilir..
2000 yağ değişimine kadar bu tip şeyleri dert etmeyelim ama vidaları kontrol edelim, toplanırken düzgün sıkılmamış vidalar kalmış mı, veya gevşiyor mu?
Bende gevşek 1-2 fiş vardı, N lambası ve benzin şamandra fişi, elden geçti düzeldi. Sağ fren maneti gelişigüzel toplanmıştı, ayarladım.. Buji çok sıkı olmayacak ama sıkı olacak bir o gevşekti, elimde 10-15 bin yapmış NGK vardı, rahmetli scooterdan kalma onu taktım, 10 bin daha gider. Piyasa bujilerini el kitabı 6 bin mil diyor, 10 bin km yani değişim için. Servise gittiğimde hep zincir de gerildi. Son gittiğimde artık orta sehpaya çıngır çıngır vuruyordu, değişin iyi bişi ile dedimse de bu iyiymiş daha dediler, gerdik kaldı. Ama bana sorarsanız bu fabrikanın taktığı zincirler UZUYOR. 5 bin olunca iyi bi zincir lazım, 6 binde kros yaparken koparanlar var. Kopmasa da zırt pırt germe işi ortadan kalkar. Ön lastikde ya minnacık delik var ya da siboptan salıyor, yarın sabahtan yağmur olmazsa iç lastiği yenileyip çıkanı yedek yapacağız. He bi de egsozdaki deliği tıkıyacağız,![]()
biraz yanlış bi tabir oldu @ilkerabi kros değilde enduro gibi kullandım. teker yapmayı öğrenirken de çok yıprandı. Bende sürekli geriyordum uzuyordu sürekli. vida konusunda belirteyim daha önceden söylemiştim gözden kaçmasın kick start ın somunu düştmüştü. Motoru yıkarken ayak yere indi. O diş aralığında somun bulamadığımdan tornacıda yaptırmak zorunda kalmıştım aklınızda bulunsun.6 binde kros yaparken koparanlar var.

Teşekkür ederim. İç lastik yok, tubeless'a çevirdim.Hayırlı olsun iç lastik taktınız mı bunlara?
Ustayla takmadan önce baya tartıştık bu konuyuÖn lastiği dönüş yönüne göre ters takmış olabilirler mi ?