Dün gece motorun sesi benzin çekemiyormuş ya da ateşlemede sorun var gibi düzensiz çıkıyordu.
Yarım olduğunu deponun artık km saatinden biliyorum ama gittik yeniden fulledik..
İşyerinde kapalı garaja çekmeye kalkınca çalışmadı meret..
Eyvah, hiç yanımda takım taklavat yok. Bir soğuk ter aktı sırtımdan, şehiriçinde olsa ite ite götür de... 20 km dışardayız..
Sadece çantamda 2 tane yedek buji var bir de kendi takım çantası.. Takım çantasında da tornavida ve buji anahtarı var diyerek daldık..
Evvela depo şamandra fişini kontrol ettim:
Fişleri çok iyi basmışlar, o kadar iyi yaniii, özellikle 2li olanları.. Birisi çıkmış yerinden.. Halbuki kilitleme tırnağı da var ve sağlam ..
[/url][/IMG]
CDI ve bobin kablolarını kontrol ettikten sonra bujinin pipo kablosunu 1cm kısaltıp yeniden sıktım yerine, yapıştırıcı olsaydı iyi olurdu, bir dahaki sefere diyoruz... Marşa basıyoruz, ve mutlu vroomm sesi..
Başka hataları da gördük, akü sabitleme kemeri kopmak üzere (2).. Ve akü başları gres ister.. (1)
[/url][/IMG]
İşlem tamam, artık arada sırada bir gözümüzle depoya bakabiliriz:
[/url][/IMG]
Bu da motoru parkettiğim yerdeki motor-sever kediciklerden bir tanesi.. Altında veya üstünde beleş ısınmayı seviyor keratalar.
[/url][/IMG]