Madem sizden fayda yok iş başa düştü..
Bu ayın birinde gittim aldım..
1 litre koyduk dediler benzini; 50 liralık daha alıp, tripmetreyi sıfırladım.
30 kilometre sonra vitesler yumuşadı, fısır fısır geçiyor.. Amörtisörler biraz daha yumuşaması lazım, heralde bir kaç bini görmesi lazım. Tümsekler hissedilmiyor, çukurlardaki tepkisi skuterla aynı.
Aynısın 6bin km dekini denemiştim.
Lastikler korktuğum kadar kötü değil, frenler zımba gibi.
Titreşim hiç yok..
Çok zorlamadım ama normal şehir içi kullanımda titreşim hissetmek mümkün değil.
Vites göstergesi motor çalışmazken sadece BOŞ u görebiliyorsunuz, numaratör sönüyor.
Servis gösterge tablosunu ve plakayı biraz yamuk takmış, pek ilgi göremedim ama evime çok yakın, bir tek o avantajı var.
Dün eski çantamı boyayıp, yerine taktım, hiç çantasız olmuyor, skuterin ayak arasında su taşıdığımız günlerden gayrısını aramayız.
Yan çanta takmadan olmaz, koltuk altında ruhsat koymaya bile yer yok, aku yanındaki takım poşetine ise dandik kapak yüzünden erişim zor, yerine kapamak da epey uğraştırıyor.
Far ayarı yapılan yeri de bulamadım, heralde yan somunlardan olacak, çok düşük ayarlanmış, idare eder, kalabalık yollarda ZENON olmadan olmaz. Benim skuterin 2X35 w farından daha toplu ışık veriyor.
Korna elektronik diit. Epey kuvvetli sesi var.
Koruma demiri kıvrıklardan taktırdım, Tek kuruş indirim yapmadılar..
Alarm olayını sormayı unutmuşum, o da 600 bakımı var.. O zamana kadar açıcaz gözümüzü.
Mecburen serviste taktırıcaz, neyse ki 2000 km de bir bakım var, Bakımlara kilometresinde gitmek mecburi, gitmezseniz garanti dışı oluyor. (ne güzel iş)
Aynaları bir rezalet, bisiklet aynasından hallice işte..
Sinyaller gidon altından yandığı görünüyor, uzay kafada göremiyorsunuz..
Şimdilik bu kadar..
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]