bugün kazalı 200kmdeki bi XCG'nin tamirini yaptık. büyük bi kazası yok yandan arabaya vurmus fakat koruma demırı oldugu ıcın bu yanlardan bukulu tıptekı, cocugun ayagını sıkıstırmıs kırmıs. 3 yerden kırılmıs ve eklem yerlerınden tam da. ısın kotu yanı cocugun vurdugu araba yarım saat sonra mudahale etmıs. cocuk yerde kıvranmıs acı ıcınde kan kaybından geberıcek adam basmıs gaza gıtmıs sonra allah tarafından donmus cocugu almıs hastaneye. allah tarafından dedıysem de cocuk adam gıderken arkasından bogazını yırtana kadar bagırmıs yardım et oluyorum dıye. evet olmıcek su an fakat yuruyemıcek cocuk. neden, cunku cocugun damarları cekılmıs. kan nakıl etmısler falan ama vızz. son durumu bılmıyorum fakat cocuk yuruyebılır buyuk ıhtımal olmasada denılıyor. tabıı bu surec de baya surucek. bılmıyorum kesın bı bılgım yok bu sureden ama 5 yılda anca kendıne gelır dendı ayagı. cocuk 17 yasında. hayatının nasıl bı hal alıcagını sız dusunun bu 5 yıl ıcınde. boyle ınsanlar var ulkemızde. cocugun abısı de adamı bulmak ıcın dort donuyor bızım ılcede de bulamadı adamı. ne ısmını blıyolar ne bseyını. polıs falan da ne ılgılensın. abısı bulsa oldurucem onu dıyor yapar acayıp gozu kara bı abi. ben olsam ben de oldururdum o adamı. oldurmesem de o 2 bılegındekı kemıklerı kırardım derdım sımdı yuru. neyse, bunları duymak zorunda degılsınız ama ulkemızde nasıl ınsanların yasadıgını dusunmenız ıcın yazdım bunları. ona gore onlemınızı alın. ve bu yanlardan bukulu daha sekıl duran korumalarsa sadece motoru koruyor. hanı dıyoruz ya cana gelmesın motor ısterse hurdaya donsun dıye. o korumayı taktırırken bunu dusunmuyoruz ıste. şans ama yapıcak bısey yok.
neyse motoru yaptık calıstırdık mubarek canavar gıbı. redline'daki sesi cok hosuma gıtti valla. tabi bosken asıldık yokksa 200kmdeki motoru redline sokmıcak kadar akıllıyık allaha sukur

redlınedan sonra bı de paldır kuldur patır patır egzoz patlamaz mı ulan nasıl costu mıllet

ıyı motor ya. benım ılk bakısta cook hosuma gıtmedı ama su an baya hosuma gıdıyor. keşke şasi'si daha buyuk ve bıcımlı yapılsaydı. CG şasisini sevmıyorum arkadas.. neyse hadı ıyı aksamlar herkese